Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default modificare pozitie subtitrare echo 791

    salutari !

    azi am cumparat un 791 cu

    SW version v2.25 magiac_V3.34
    HW B1.30.H24.H0.SC2.MB000

    l-am setat pe 1W am pus key pt jiji ...merge perfect. totul bine si frumos pana la faza cu subtitrarile in lb romana. Acestea sunt pozitionate foarte jos nu reusesc sa vad decat primul rand cand cand textul este afisat pe 2 linii , si deloc cand e afisat pe o singura linie. ( de ex pe FISHING & HU sau JIJI FILM 1 SI 2 etc). Imi cer scuze daca a mai fost deschis un topic similar dar eu am citit 4-5 ore in sute de pagini pe topicul special dedicat echosmart nu nu am gasit nimic.

    Care e cauza si care ar fi rezolvarea?

    Multumesc anticipat. domnilor HORATYU - GOBI2000- LEVIS-.... si tuturor celor care ne ajuta
    Last edited by ovidiu_bz; 12th February 2009 at 00:37.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Cool tv defect

    sunt de parere sa-ti repari televizorul, subtitrarea este ok amplasata
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default Setari

    Poti verifica si setarile de format al imaginii si modul de scanare - daca televizorul permite astfel de setari.
    Parerea mea
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolvare

    nu are nici o legatura cu tv-ul meu un lcd samsung 32r81. de rezolvat s-a rezolvat dar nu stiu cum. pur si simplu acum merge cum trebuie. ma gandesc totusi ca poate e de la schimbarea normei decoderului din NTSC to PAL.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top