Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Fenomen ciudat !

    Sal all,

    de 2 zile ma lupt cu o problema pt mine cel putin foarte ciudata .... am un dream500 cu Gemini 4.6 CCcam 2.0.4, Newcs, Mpcs cu jiji local totul a mers super bine pana acum 2 zile cand ma informat unul dintre userii mei.
    CCcam-ul merge bine de tot si dintr-o data numai trimite nimik spre clientii mei fie local sau hop 2 , de deschis deschide in continuare ce doresc sa vizionez numai ca la clientii mei nu trimite nimik mai departe.

    Astept raspunsuri.

    Numai Bine !
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ati modificat ceva in cccam.cfg tu sau partenerii tai? Explicatii pot fi multe, incerc doar cateva:

    1. La tine sigur decodeaza de pe local? Daca da, treci la punctele urmatoare. Daca nu, verifica la tine. AU?
    2. Versiunea CCcam 2.0.4 e una "suspicioasa" pentru ca permite introducere de carduri fake, asa ca multi isi pun in CCcam sa refuze liniile catre CCcam 2.0.4. Verifica sa nu se intample asta si in cazul tau.
    3. Ai schimbat fisierul prio?

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai dat un reboot la router? Ai router cu DMZ?
    Posibil sa fie aici problema. O chestie asemantoare am vazut la un alt peer . Era on cu localul, virtuale si nu deschidea nimic. (cccam2.0.9).
    Fara DMZ setat nu vroia nici in ruptu capului. Intre timp a schimbat routerul.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un speedport 920v mi se pare ca are DMZ idea este ca merge o vreme bine de tot si dintr-o data se intampla chestia descrisa dupa ce restartez dreamul merge iar struna.
    Nu inteleg inca o chestie des se intampla cand intru in CCcaminfo imi arata ceva de genu` sorry .. please if CCcam is running dar de mers merge. Se agata CCcam? am tot redus cardurile dar nimik.
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TonyMontana1979 View Post
    am un speedport 920v
    Intradevar acest tip de router face probleme. Mai cunosc un caz unde blocheaza total.
    Incearca si testeaza fara newcs si mpcs ceva timp. Verifica daca trimite ecm la clienti?
    In caz ca nu rezolvi, cauta ma mess sa verificam setarile in router.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca merge mai bine dupa ce am pus noul fisier CCcam.prio. Dar faza cu CCcaminfo care ma avertizeaza dupa ceva vreme ca CCcam-ul pare a nu fii conctat tot apare. Cand ma uit cu Card Sharing Control afiseaza totul ok pe calculator.
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aceeasi configuratie ca si tine, acum vreo 2 zile a fost un fenomen ciudat, unii peer-i ma vedeau cu 0 cards si nu primeau key deloc, nu am rezolvat problema decat cu img noua (dupa ce am facut toate testele posibile cu mai multe versiuni de cccam, newcs si cu sau fara mpcs). Acum merge perfect. O alta problema mai poate aparea de la mpcs, cu toate ca in share apari cu local, nu trimite key la nimeni daca mpcs nu e setat bine. Intra din telnet si porneste aplicatiile si lasa-l sa mearga o perioada sa vezi daca iti apare vreo eroare (daca nu stii cum, da un PM si-ti explic)
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar am schimbat imaginea am pus totul din nou pana acum merge bine de tot. Dar o chestie tot nu o inteleg cand accesez CCcainfo din telecomanda uneori imi arata ceva de genu` Sory please iff CCcam is running... cand ma uit cu Card Sharing Control pe PC totul e ok.
    E CCcaminfo de vina ?
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca pluginul CCcaminfo nu functioneaza cum trebuie Si la mine merge cateodata bine iar uneori nu mai porneste decat dupa un restart la Dream , cu toate ca programul Card Sharing Control 0.5 imi arata totul ok pe PC.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.0.9

    apropo de chestia asta, un caz la fel de ciudat: instalat imagine noua sifteam, instalat CCcam 2.0.9, CCcam Info. Merge OK, insa a doua zi, se opreste si apare mesajul prezentat mai sus: "Sorry, CCCam is not running or..." si nu decodeaza nimic.
    Am un router D-link care este bun si cu setari pe DDNS.
    Poate sa-mi spuna cineva de ce nu functioneza acum, cu toate ca a mers OK? E ceva ce nu inteleg si nu-mi dau seama ce anume....
    Multumesc.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    apropo de chestia asta, un caz la fel de ciudat: instalat imagine noua sifteam, instalat CCcam 2.0.9, CCcam Info. Merge OK, insa a doua zi, se opreste si apare mesajul prezentat mai sus: "Sorry, CCCam is not running or..." si nu decodeaza nimic.
    Am un router D-link care este bun si cu setari pe DDNS.
    Poate sa-mi spuna cineva de ce nu functioneza acum, cu toate ca a mers OK? E ceva ce nu inteleg si nu-mi dau seama ce anume....
    Multumesc.
    incearca sa restartezi cccam,si la mine apare cateodata,dar dupa restart cccam lucreaza normal.intra cu telnet ,tastezi ps si vezi daca a startat cccam
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    "Sorry, CCCam is not running or..." si nu decodeaza nimic.
    Verifica in ccca.cfg cum ai trecut optiunea? Sa nu-ti umple flashul, in caz ca ai dm500.
    Sterge warning.txt din tmp.

    # LOG WARNINGS : #
    # LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

    Testeaza si alt image GP4.60 daca ai dm org. cu cccam 2.0.11

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am restartat de mai multe ori si nu mai vrea nicicum. am intrat cu telnet si nu imi dau seama ce este in neregula.
    chris, am ipbox 200 cu imagine sifteam, dar voi face si lucrul asta.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top