Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Viena
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default receptie prima tv

    salut!
    se poate prinde prima tv cu o antena de 1m20 din viena
    daca da, Intelsat 902 at 62.0°E e greu de gasit

  2. #2
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1in pacate antena este prea mare,cauta una mai mica deoarece semnalul este foarte puternic la Viana si poti sa arzi LNB-ul
    Uite-te si tu:

    2in pacate e greu de gasit din cauza inghesuielii - 60 - 62 - 64
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    satenicu se bazeaza pe teorie,practic pentru el e mai greu fiind la 1000km
    departare.cu multa rabdare folosind metoda pas cu pas sau din satelit in satelit evident ca merge.mai simplu ar fi cu un receiver dth asta doar in cazul ca nu te deranjeaza sa astepti pina cind motorul pune antena pe pozitie.spor la munca,noroc,nirolf

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu motor o gasesti destul de usor.Am crezut ca, cu o antena fixa vrea sa se arunce direct pe 62 est, si mi-aduc amite ce m-am distrat eu cu un satfinder si un offset de 1,8.Mi-au iesit peri albi in nas pana l-am gasit.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca nu ti-ai luat busola.....vezi daca ai baut banii....

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Viena
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi pentru raspunsuri!
    nu am nici un motor la antena!
    dupa cit am inteles este greu de gasit.
    si nu stiu daca se renteaza pentru prima tv?cum stau cu programul?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nelutule,merge prima la viena cu oala de 90 cm!Trebuie sa stii sa o reglezi.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb. fara motor atentie: tra sa intorci lnb-ul cam vreo 45 de grade la dreapta. adica cabu coaxial sa arete 45 grade la dreapta daca esti in spatele blidului. mult noroc. intoarce farfuria foarte incet ca semnal este gramada dar intra tirziu.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wild,Wild WEST...
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default ciao

    Cum am facut eu! Si eu am fost ajutat. Pune antena pe astra 19E pe frecv 11954 V sr 27500, trebuie sa intre Zdf vision. Si acum introdu frecv 11426 V sr 27500,,daca antena este in fata ta il prinzi si invirte PUTIN in jos si apoi incet spre stinga,Daca intra ceva in engleza esti deja pe astra 28E. Sa mergem mai departe ,introdu frecv 12652 H sr 22500,si antena un pic spre pamint si invirte incet spre stinga,pana cind prinzi turcii. Deja esti pe Turksat 42 E. ok . mai departe frecv 11044 V sr 29800,tot asa daca ai prins deja rusii pe 53E(sau frecv 11097 V sr 10500, sau 11184 V sr 11111--nu stiu care funtioneaza acum).mai invirte putin in jos si stanga putin si 11152 H sr 3333 si ai prins PRIMA TV. SPOR LA LUCRU!
    Antena 1.1, 62E--30W, motor H-h, Dreambox 7000

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multa munca,riscul sa nu reusesti din prima,mult timp.in caz ca ai o singura antena renunti la programele pe care le-ai avut pina acum? exista
    riscul sa nu fii multumit de program.reiei lucrul in sens invers? solutia consta in montarea unui motor hh.daca te hotarasti pentru motor evita sa
    cumperi de la media markt sau saturn,ultima data am vazut un pret care m-a speriat.da un pm si-ti dau adresa unui magazin cu preturi apropiate
    de realitate.noroc,nirolf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mediaset prima and Prima fila channels
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 2005, 00:54
  2. Prima TV
    By emule-ro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th May 2005, 19:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top