Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default Tp*s down 20.09 Srt 412*

    De azi dimineata, intuneric pe TPS, SRT4120 cu patch-ul de pe strong filles, noua key aes sau ce!?
    Confirma cineva?
    Get rich or die tryin'

  2. #2
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    Pe dreambox merge cu newcamd si key vechi de cand lumea!
    Sal'[email protected]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Kaon merge de bubuie
    Vezi pasurile "kehyle" dacâ sunt bune

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici-o intrerupere pe dragon cam.

  5. #5
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by arhanghelxxl
    Sal'[email protected]
    Pe dreambox merge cu newcamd si key vechi de cand lumea!
    Sal'[email protected]
    Logic ca iti merge. Ai cu siguranta cheia de via2 bagata pe PRoviderul 015000 !
    Omul se referea la cea in tpscrypt !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected]@n
    Nu mai baga spaima-n populatie, la multi le-a sarit inima cand au citit titlul. Schimba-l in: "La mine, Tp*s down 20.09"

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru cei necajiti !

    Pentru "amaritii" cu AES .... be 7f 8d 11 cb 74 80 cf ec c5 a3 dd 1f f1 2e 32
    de azi !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc frumos mihaip, ca de obicei la obiect, fara comentarii inutile. Intre timp a aparut si pe croteam sat noua tps aes key. Topic inchis.
    Get rich or die tryin'

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Teleorman
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe srt4125ev,patch concorde v1.04 mergeTPS,Multiv....cu vechea AES
    BIG BROTHER

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - Si la mine pe Strong 4155evo a-m probat si merge fara problema,cu keya veche:
    BE3309DFD0F1F104AB91A0F0460DEC0F-TPSspecialKey
    bobi.Cj
    __________________________________________________ _
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    - Si la mine pe Strong 4155evo a-m probat si merge fara problema,cu keya veche:
    BE3309DFD0F1F104AB91A0F0460DEC0F-TPSspecialKey
    bobi.Cj
    __________________________________________________ _
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...
    am si eu un strong4155 e,si lam dat sa mi se puna pach,o sa mai mearga diseq1,2?
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pelisor'
    _cu totul ca mai am un Str6355Ci,pe care nu l-am mai pornit de cel putin doua saptamini ,M-a folosesc de vechiul Str4155evo,pe care i-l'm a folosesc la doua antene:una pe Hotbird13*E si pe Hispasat30*W fara nici o problema,cu un DISEqC 2X1switch.
    Dar ce este interesant l-a mine,fara s-a nu fac nici o modificare in meniul LNB,este ca merge si Hotbird si Hispa.Nu este ca la 6355,sa tot schimb unu(1)si(2),la DISEqC din meniu.
    Succes.
    bobi.Cj
    _________________________________________________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]@n
    Multumesc frumos mihaip, ca de obicei la obiect, fara comentarii inutile. Intre timp a aparut si pe croteam sat noua tps aes key. Topic inchis.
    Doresc sa stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez pt a incarca un patch CONCORDE pe un STRONG 4125 Ev. Aceeasi pasi trebuiesc urmati si pt 4155,4355?
    tot eu...la bine si la greu....

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vexxato:
    Nu stiu daca o sa-ti fiu de vreun ajutor cel putin la mine pe Str4155evolution a mers fara probleme,a-m urmat urmatoarele instructiuni'date de un Maestru de pe acest Forum(cu aceasta ocazie Ii Multumesc Tare Mult).

    1.RESTORE: executati restore 1/2 .bat pentru revenirea la softul original(dupa cum puteti vedea acolo aveti un flash.bin),cred ca stiti povestea dati restore si apoi imediat bagati receiverul in priza,asteptati sa termine dupa aia scoateti din priza si treceti la 2.
    2.UPGRADE: executati upgrade 1/2.bat pentru instalarea patch-ului,dar asta cu receiverul in priza,inainte sa lansati prog.,dupa ce termina dati ce trebuie sa dati ,scoateti din priza si treceti la 3.
    3.UPDATE: executati update 1/2.bat pentru a face un mic update patch-ului,aici faceti ca si la restore ,lansati prog. si apoi il bagati in priza receiverul...
    4.FULL UPDATE:executati full_up1/up2.bat ,update final,cu receiverul introdus in priza,'Dar la mine a trebuit sa opresc rec'4155e si in monentul ce i-am dat Full Update a trebuit sa si-l introduc in priza intr-o fractiune de secunda.
    -Eu zic sa nu risti.Nu cunosc daca aceiasi operatiune se poate face si la'STRONG 4125 Ev',poate cineva o sa-ti confirme daca se poate face la fel ca la Str4155evo.

    bobi.Cj
    _________________________________________________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @BOOBI

    Salutare!
    Am incercat si eu aceeasi procedura ca cea descrisa de tine, dar pe 4355E.
    Din pacate, nu am reusit operatiunea, se pare ca rec-ul nu comunica cu PC-ul. Nu stiu care poate fi cauza, sa fie oare cablul? Acesta e nou, l-am luat de putin timp din Cluj.

    Ai cumva vreo idee?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top