Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default server dm500 sau 800

    Salut.
    O rugaminte am, cum pot sa fac un server pe dm 500 sau 800, le am pe amandoua, am card de sky italia si frocrus si as vrea sa fac un server, dar nu stiu cum sau unde sa ma uit ca tot caut.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa faci cu amandoua
    daca vrei te ajut la config..
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am habar sa le configurez asa cat de cat, nu stiu cum sa fac liniile sa pot sa dau si eu share, am o linie pe care am luat dar trebuie sa vin si eu cu ceva in sistem.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fone View Post
    am card de sky italia
    Atentie cu cardul de sky It. Informeazate inainte de al baga in dreambox. Cu ce reader poate fi citit fara al praji.
    Ai card nds3 nou trebuie rulat intru-n reader extern ( phoenix ) pe 3,3v

    Posteaza ce card ai, expertii sigur iti vor spune exact ce ai nevoie...

    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=91237&page=2

    Frocus merge direct fara modificari.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum pot face sa dau drumu in retea la frocus?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce softcam folosesti? Gbox, cccam, newcs, mbox, scam?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc cccamd
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top