Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Canal Digital Nordic Thor5/0.8W

    Hi ,

    Ptr. Canal Digital Nordic Thor5/0.8W , ma intereseaza doar cele HD http://www.lyngsat.com/hd/thor5.html , inteleg ca sunt pe beam T2 , http://www.lyngsat-maps.com/maps/thor5_t2.html , se pot receptiona in Bucuresti cu antena 0.8m ?

    Daca da , de ce altceva exact am nevoie , card access type , subscription ...sharing options ...ca sa il vad cu un Kathrein UFS910 .

    Multumesc .

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu vreau sa stiu care ar fi diametrul minim necesar al antenei pentru receptionarea programelor HD de pe 1 W .....

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru decodarea acestora ai nevoie de una din urmatoarele:
    1 - subscriptie (mai greu);
    2 - sharing (gbox,mbox,cccam,newcamd ...);
    3 - diablo cam + cas interface(pentru programare);
    4 - smartcard M2 plus + programator phoenix.

    De mers cred ca merg ok pe toata suprafata tarii cu antena de minim 0.9.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Si eu vreau sa stiu care ar fi diametrul minim necesar al antenei pentru receptionarea programelor HD de pe 1 W .....

    Romeo
    Daca ne spui si locatia ar fi si mai usor
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oare pe unde gasim smartcard m2plus ca de restul avem pasionati
    VU+DUO2

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pentru decodarea acestora ai nevoie de una din urmatoarele:
    1 - subscriptie (mai greu);
    2 - sharing (gbox,mbox,cccam,newcamd ...);
    3 - diablo cam + cas interface(pentru programare);
    4 - smartcard M2 plus + programator phoenix.

    De mers cred ca merg ok pe toata suprafata tarii cu antena de minim 0.9.
    Multumesc ptr detalii .
    In cazul 2)
    Sa inteleg ca ar merge cu AAF 2.0e ce contine parca 3emulatoare printre care si MGCAMD ? ...desigur cu contributia corespunzatoare ptr sharing ...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
    oare pe unde gasim smartcard m2plus ca de restul avem pasionati
    Prin strainatati se gasesc carduri M2 plus. Eu am luato din Anglia ( nu are rost sa dau numele site-ului ca oricum va fi sters postul).

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    locatia : bucuresti

    diametrul antenei = .......
    bucuresti, 0.9 m.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    locatia : bucuresti

    diametrul antenei = .......
    http://www.lyngsat-maps.com/maps/thor5_t2.html
    Din aceasta mapa reiese ca nu ai nevoie de o antena mai mare de 90 cm dar ca sa ai rezerve de semnal si la o vreme proasta sfatul meu e ca una de 1.20 nu strica.Asta strict pt programele HD nordice.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    locatia : bucuresti

    diametrul antenei = .......
    pe antena de la digi, am intre 14 si 17 dB pe HD urile de la C+ Nordic, 1w..

    asa ca e suficienta antena de 90cm...

    poti chiar sa faci un dual feed 1w -13e sa vezi si hd urile de pe 13..ca sunt destule bune..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu 0.9 in orice conditii semanlul e foarte bun.
    IpBox 91HD, 1 Dolce, optibox 7003 dvb-t, 2 x offset + motor H-H

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    diametrul antenei = .......
    licitez cu 0,8m ( desi dupa nivel/constanta sigur merge si cu 0,7m )

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oarecum offtopic: am observat o scadere semnificativa de semnal pe beam-ul nordic, la limita cu macroblocuri. incercat reglat antena..degeaba, se pare ca e de la ei
    mai are cineva/a sesizat careva problema asta in ultima sapt?
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    oarecum offtopic: am observat o scadere semnificativa de semnal pe beam-ul nordic, la limita cu macroblocuri. incercat reglat antena..degeaba, se pare ca e de la ei
    mai are cineva/a sesizat careva problema asta in ultima sapt?
    Nu exista nici o scadere de semnal ( la mine merge fara probleme atat pe antena de 0.8 cat si pe 0.6 fara probleme), la tine sunt problemele de tuner ( http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=92971) bine cunoscute ce apar la dm800.
    Pe Ipbox910HD merg fara probleme = 0 macroblocuri.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu exista nici o scadere de semnal ( la mine merge fara probleme atat pe antena de 0.8 cat si pe 0.6 fara probleme), la tine sunt problemele de tuner ( http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=92971) bine cunoscute ce apar la dm800.
    Pe Ipbox910HD merg fara probleme = 0 macroblocuri.
    te`ai bagat fix aiurea in treaba, daca ai sa iei adanc aer in piept si ai sa re-citesti ai sa observi ca am specificat, "nordic beam", spoturi pe care tu cu 0.8 nici cu feshtanii si matanii n`ai cum sa le mirosi
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top