Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Internet Romtelecom+Dream

    Domnilor,

    Am un prieten care are internet de la Romtelecom si vrea sa-si ia dream. Are modem cu o iesire si a vrut sa-si puna router, dar zice el ca nu se poate ca e blocat accesul.
    Stie cineva cum ar putea rezolva sa puna un router sau cum sa faca(fara sa cumpere un modem cu 4 iesiri= 100 euro) sa poata sa aiba si internet la PC si la router ?.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca ai PM;

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    Un Switch Ethernet cu 5 porturi, cel mai ieftin posibil, conectat la modem-ul Romtelecom si are acces fara probleme la Dream si 3 PC-uri.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    Salut

    Un Switch Ethernet cu 5 porturi, cel mai ieftin posibil, conectat la modem-ul Romtelecom si are acces fara probleme la Dream si 3 PC-uri.
    Si de ce imi da error cand dau la Addons ?
    Adica la modemul care il am de la Romtelecom cu o singura iesire, scot cablul ceduce la PC, bag DM-ul si dau Addons ..... ERROR
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon View Post
    Si de ce imi da error cand dau la Addons ?
    Adica la modemul care il am de la Romtelecom cu o singura iesire, scot cablul ceduce la PC, bag DM-ul si dau Addons ..... ERROR
    Amintesc 3 dintre cele mai probabile cauze:
    1.Nu ai configurat in dream la Menu/Setup/Expert Setup/Communication Setup (eventual bifeaza DHCP si dai save )
    2.Dca ai configurat si tot nu merge, da un reboot sau restart enigma si incearca din nou.
    3.Posibil ca in momentul accesarii, serverul de Addons sa nu functioneze.




  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da despre "deschide porturile de la modem" ?
    trebuie sa o fac si pe asta ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon View Post
    da despre "deschide porturile de la modem" ?
    trebuie sa o fac si pe asta ?
    Deschizi porturi pentru IP-ul dreamului doar daca vrei sa-l pui in sharing.




  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce model este 516?
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top