Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam filtrare un singur canal

    ce trebuie sa pun in coada liniei C
    ca sa mi desfaca un singur canal de la un anume provider
    eu am pus asa pt skyit si caccia e pesca..
    { 0:0:1, 0919:000000dco:2 }
    am incercat asa da nu merge{stiu ca sa scris pe aici da nu mai gasesc..}

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    { 0:0:1, 0919:000000:0dc0:2 }

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by power View Post
    { 0:0:1, 0919:000000:0dc0:2 }
    mai nou iti raspunzi singur?:P)
    io am asha la toate
    no { 0:0:2 , 1810:000000:2 , 0baa:000000:2 , 1810:000000:2 }

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by power View Post
    { 0:0:1, 0919:000000:0dc0:2 }
    no { 0:0:1 0919:000000:0dc0:Hops2 } # il ai in Hops1 pui 1 logic.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by power View Post
    ce trebuie sa pun in coada liniei C
    ca sa mi desfaca un singur canal de la un anume provider
    eu am pus asa pt skyit si caccia e pesca..
    { 0:0:1, 0919:000000dco:2 }
    am incercat asa da nu merge{stiu ca sa scris pe aici da nu mai gasesc..}


    Nu se poate. La linia C: se pune doar caid:id(:uphops). Nu si SID. Uphops poate sa lipseasca, caz in care se considera 0 si nu primesti deloc acel caid.

    In cazul in care vrei sa primesti de la cineva cardurile locale oricare ar fi ele si in plus skyit si in hop2 pui asa in linia C la final :
    no { 0:0:1, 919:0:2 }

    Nu trebuie puse neaparat cifrele de 0 din fata. 0919:000000 este exact acelasi lucru cu 919:0

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top