Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Dream atacat?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream atacat?

    salut
    cine imi poate spune, de ce dreamul are pierderi la ping, doar cand pun netul in router
    daca mufa de net e scoasa, acesta raspunde perfect
    am schimbat imaginea, am schimbat si cablul si tot asa
    am upgradat routerul, la fel
    mentionez ca mai am doua calculatoare pe acel router, care raspund perfect si cu net, si fara..
    Last edited by sadjoker; 3rd February 2009 at 16:35.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lungimea cablului, mufare proasta, intrerupere cablu,etc..

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 800 ...

    Quote Originally Posted by skyeon View Post
    Lungimea cablului, mufare proasta, intrerupere cablu,etc..
    Salut,

    Am avut aceeasi problema, de lungimea cablului nu cred ca poate fi vorba decat daca de la routerul tau pana la dream ai peste 100 m .
    Poti incerca o chestie care m-a luminat si pe mine ca problema nu e de la asta: in timp ce ai probleme de ping cu dream-ul scoate mufa de Wan de la router ... daca ca prin minune isi revine atunci stii ceva in plus .

    Am un router asus pe care aveam instalata o imagine DD-WRT, cand mi-am dat seama ca problema nu e de la switch sau de la cabluri ci de la router m-am dus pe site la asus mi-am luat ultima imagine originala de firmware ptr. router si am pus-o pe el ... de atunci nu am mai avut probleme - de la pagini intregi de pinguri pierdute cel mai mult cred ca am pierdut 3 pinguri la rand si asta foarte rar.
    Sper sa te ajute asta, daca nu merge asa incearca sa te gandesti la peeri care ii ai - in caz ca folosesti CCcam-ul ptr. securitate foloseste tot timpul testarea ip-ului pe linia F, mai jos e un exemplu (nu tb. sa fie neaparat pe dyndns )

    F: user parola 3 0 0 {0:0:3} {} {} user.dyndns.org

    Si poti sa incerci sa scoti toti peerii si sa ii pui pe rand.
    Dm800 e tot la inceput de drum si are multe neajunsuri inca dar sa speram
    ca incet incet o sa apara software ca sa il faca mai stabil.

    Oricum din ce am citit Dm800 ar avea o limita de 30 -33 de peeri in CCcam
    dupa care cam crapa ... daca ai mai multi de 30 poti incerca sa mai tai din ei, dar asta e o informatie citita pe net, inca nu am ajung la peste 30 de peeri.


    Numai bine,

    Shar3aza

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    ''my Dm800HD Stats :
    Connected clients: 58
    Server connections: 58
    Current time 19:53:22
    NodeID: ************
    Uptime: 18:52:05
    Connected clients: 58
    Active clients: 6
    Total handled client ecm's: 6477 ''
    sursa:
    http://www.eurocardsharxxg.com/f68/a...dm-800-a-96463

    xx = in

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    ''my Dm800HD Stats :
    Connected clients: 58
    Server connections: 58
    Current time 19:53:22
    NodeID: ************
    Uptime: 18:52:05
    Connected clients: 58
    Active clients: 6
    Total handled client ecm's: 6477 ''
    sursa:
    http://www.eurocardsharxxg.com/f68/a...dm-800-a-96463

    xx = in
    cam tras de par putzin:P)
    unu la mana nu merge linku' fa un screen ceva
    si 2 la mana dm800 nu stie mai mult de ... maxim 30 de servere + 1 linie n
    bagi mai mult , varza reteua interna
    cum are ala 58 io nu m-am prins inca.....si am 69 de clienti

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca introduci literele care trebuie in locul xx chiar merge foarte bine linkul.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by skyeon View Post
    Daca introduci literele care trebuie in locul xx chiar merge foarte bine linkul.
    echi-di, smeki-di , merge.... faza e ca nimeni din threadul ala nu a spus cum a facut
    1-au o tzeava cat avem noi conducta de gaz
    2-is setate ori no { 0:0:1 } , ori N-lies, adika numai localele

    fa sa mearga no { 0:0:2 } si te platesc in
    :P)

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shar3aza View Post
    Salut,

    Am avut aceeasi problema, de lungimea cablului nu cred ca poate fi vorba decat daca de la routerul tau pana la dream ai peste 100 m .
    Poti incerca o chestie care m-a luminat si pe mine ca problema nu e de la asta: in timp ce ai probleme de ping cu dream-ul scoate mufa de Wan de la router ... daca ca prin minune isi revine atunci stii ceva in plus .

    Am un router asus pe care aveam instalata o imagine DD-WRT, cand mi-am dat seama ca problema nu e de la switch sau de la cabluri ci de la router m-am dus pe site la asus mi-am luat ultima imagine originala de firmware ptr. router si am pus-o pe el ... de atunci nu am mai avut probleme - de la pagini intregi de pinguri pierdute cel mai mult cred ca am pierdut 3 pinguri la rand si asta foarte rar.
    Sper sa te ajute asta, daca nu merge asa incearca sa te gandesti la peeri care ii ai - in caz ca folosesti CCcam-ul ptr. securitate foloseste tot timpul testarea ip-ului pe linia F, mai jos e un exemplu (nu tb. sa fie neaparat pe dyndns )

    F: user parola 3 0 0 {0:0:3} {} {} user.dyndns.org

    Si poti sa incerci sa scoti toti peerii si sa ii pui pe rand.
    Dm800 e tot la inceput de drum si are multe neajunsuri inca dar sa speram
    ca incet incet o sa apara software ca sa il faca mai stabil.

    Oricum din ce am citit Dm800 ar avea o limita de 30 -33 de peeri in CCcam
    dupa care cam crapa ... daca ai mai multi de 30 poti incerca sa mai tai din ei, dar asta e o informatie citita pe net, inca nu am ajung la peste 30 de peeri.


    Numai bine,

    Shar3aza
    mare multumire pt sfaturile date
    sunt fel si fel de situatii
    la mine, avea exact aceleasi simptome, care mi le aminteai si tu
    s-a rezolvat doar prin schimbarea ip-ului
    cum va explicati asta?
    a fost atac sau nu?
    ceva a fost , pe moment ce apaream conectat la unii peeri cu alt ip, al meu fiind fix

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sadjoker View Post
    mare multumire pt sfaturile date
    sunt fel si fel de situatii
    la mine, avea exact aceleasi simptome, care mi le aminteai si tu
    s-a rezolvat doar prin schimbarea ip-ului
    cum va explicati asta?
    a fost atac sau nu?
    ceva a fost , pe moment ce apaream conectat la unii peeri cu alt ip, al meu fiind fix

    AI fost Hacuit daca altii erau conectati cu IP diferit la peersi tai

    Ghinion...am patit-o si eu si multi altii de pe forum dar lumea prefera sa nu vorbeasca despre asta .....
    Verifica-ti ccam.cgf sa vezi daca au aparut linii F: noi...in special sfarsitul fisierului CCcam.cfg...
    Sfat: inchide perturile 21,22,23 schimba din telnet parola la Dream de DOUA ori, alege o parola alfanumerica cat mai lunga...

    Detalii in PM.
    Last edited by Alextm; 5th February 2009 at 10:32.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top