Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Ubuntu si DM500

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Ubuntu si DM500

    Ma popate ajuta cineva cu o problema? Vreau sa fac un server CCcam pe PC si s a folosesc DM500 (Optibox) ca si card reader. Stie cineva cum se conecteaza?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    O interfata pheonix pusa pe PC,ar fi cel mai bine .Bafta

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny29 View Post
    O interfata pheonix pusa pe PC,ar fi cel mai bine .Bafta
    merci , asta e o ALTA solutie.

  4. #4
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by astralis View Post
    merci , asta e o ALTA solutie.
    asta e cea mai buna solutie.... la ce zici tu te complici
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by astralis View Post
    merci , asta e o ALTA solutie.
    merci, o sa vad cum fac, dar daca tot am dm500...
    inca ceva: in afara de acea interfata , nu mai trebuie una cu intrarea de la LNB ? Scuzati ingnoranta, dar in afara de cunostinte de baza despre Linux nu stiu nimic.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NewCS pe DM500
    Cccam pe PC

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by astralis View Post
    Ma popate ajuta cineva cu o problema? Vreau sa fac un server CCcam pe PC si s a folosesc DM500 (Optibox) ca si card reader. Stie cineva cum se conecteaza?
    Nu e cea mai buna varianta, o sa ai cardul local in hop2 iar asta te va incurca la schimbul de linii.
    Pe de alta parte, cred ca ar trebui intai sa dai drumul la server pe DM500 pentru a intelege cum functioneaza softcam-urile si abia apoi sa extinzi totul cu un server Linux dedicat. Citeste si asta, sper sa te ajute: http://rdi-board.com/showthread.php?t=82134

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nu e cea mai buna varianta, o sa ai cardul local in hop2 iar asta te va incurca la schimbul de linii.
    Pe de alta parte, cred ca ar trebui intai sa dai drumul la server pe DM500 pentru a intelege cum functioneaza softcam-urile si abia apoi sa extinzi totul cu un server Linux dedicat. Citeste si asta, sper sa te ajute: http://rdi-board.com/showthread.php?t=82134
    Merci . mi a mai zis cineva ca doar asa ar fi posibil, cu cardul in hop2 . am un dm500 ca server. smart readerele astea se gasesc pe la noi?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by astralis View Post
    Merci . mi a mai zis cineva ca doar asa ar fi posibil, cu cardul in hop2 . am un dm500 ca server. smart readerele astea se gasesc pe la noi?
    citeste aici : http://********.com/showthread.php?t=90240
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by astralis View Post
    Merci . mi a mai zis cineva ca doar asa ar fi posibil, cu cardul in hop2 . am un dm500 ca server. smart readerele astea se gasesc pe la noi?
    Nu cred ca gasesti pe la noi, dar pot fi comandate pe net din Germania si le primesti in cateva zile.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top