Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default progdvb - cum scanez mai mult de 4 sateliti ?

    Salut.

    Am o antena si cu progdvb pot scana 4 sateliti pacalindu-l ca am diseqc.
    Cum scanez mai multi in acelasi progdvb ?

    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pot pune 4 sateliti.
    daca vreau 8 ?
    Am mai facut un truc. Am instalat 2 progdvb 4+4=8.
    Se poate intr-unul singur ?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merg mau multi sateliti ,intr-un progDVB

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum ?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    omule daca chiar nu te descurci cu varianta explicata mai sus desi e ff clara... mai simpu iei un channel list gata scanat si ai terminat zbuciumarile si problemele... da un mail si iti dau eu unul si gata sau cauti pe net in general pe paginile de upload gen esseaae etc etc
    bafta

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a putea fi scanati ,satelitii trebuie intii introdusi in submeniul DISEQC.

    Deci:

    1.Setings
    2.diseqc
    3.aici alegi "None"
    4.click pe "Not connected"(daca sub "Dvb Card" se afla altceva decit "Not connected" se seteaza acel ceva si se da click "Delete",
    5.click Add--alegi satelitul dorit
    6.click List
    7.click Add(alegi urmatorul satelit)
    8.click OK
    Repeti punctele :7 si 8 pina ai introdus toti satelitii doriti apoi iesi afara din toate submeniurile prin OK.

    Acum se trece la scanare:
    1.Channel list
    2.Channel search
    3.Selectezi pe rind satelitii pe care doresti sa-i scanezi.
    bafta:
    cico

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default scanare

    era foarte greu )

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @patrascanum!
    Cui crezi c-a folosit remarca ta ironica?
    Cu stima:
    cico

  9. #9
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai trebuie specificat ceva: ca sa adaugi un nou satelit trebuie sa-l stergi pe cel vechi!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dirtyfreddie13
    Cred ca te-nseli ,nu stau eu prea bine cu engleza dar "ADD" inseamna a adauga,nu a inlocui.
    Eu am bagat toti satelitii pe care ii pot receptiona fara probleme,e drept pe o intrare Diseqc ,fiindca am doua antene:
    -una fixa pe Astra (Diseqc A) si
    -una Rotativa (Diseqc B).
    Ai incercat asa cum am scris si nu a mers?


    @duru,
    Daca cineva se osteneste sa-ti raspunda,fii macar atit de amabil si spune daca ai incercat macar?
    Sau nici nu te intereseaza!

    Cu stima:
    cico

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a putea fi scanati ,satelitii trebuie intii introdusi in submeniul DISEQC.
    Deci:
    1.Setings
    2.diseqc
    3.aici alegi 1.0 or 2.0
    4. stergi un satelit
    5.click Add--alegi satelitul dorit
    6.click List
    7.click Add(alegi urmatorul satelit)
    8.click OK
    Repeti punctele :5 si 7 pina ai introdus toti satelitii doriti apoi iesi afara din toate submeniurile prin OK.

    Acum se trece la scanare:
    1.Channel list
    2.Channel search
    3.Selectezi pe rind satelitii pe care doresti sa-i scanezi.
    incearca ca merge eu am de la 45E--30V.SI MERGE BINE.MULTA BAFTA

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Felicitari tuturor care au explicat cum se face prin metoda pasilor
    Daca toti ar face asa tot forumul asta poate ar avea muuult mai putine
    topicuri.... si toti ar fi lamuriti dupa ce citesc ceva
    Bafta prieteni!

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default am reusit

    Salut.

    Multumesc pentru indicatii.
    Am selectat diseqc 1.0 or 2.0 si au aparut 4 LNB-uri not connected.
    A mers mai departe numai cand am selectat Custom.
    Am apasat Add switch pt. fiecare din cele 4.
    Apoi am inceput sa populez lista cu 4*4=16 sateliti posibili.
    Am pus 19/13/5/1W/30W si mai incerc si cu alte pozitii.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @duru!
    Cred ca trebuia sa mai precizez ca ,dupa ce alegi "None" ,apare in fereastra principala pe rindul de sus" DVB Card" iar sub el "Not Connected",setezi "Not Connected" si apoi dai click pe "ADD" (sau dai dublu click pe "Not Connected"si ajungi tot in submeniul "LNB Settings").
    Daca cumva sub "DVB Card" nu este "Not Connected" (poate fi un satelit sau o bila verde) atunci setezi acel ceva si dai "Delete"(cred ca la asta s-a referit @dirtyfreddie13 cind a zis ca trebuie intii sters satelitul pentru a putea adauga altul,Sorry @dirtyfreddie13) si atunci apare "Not connected".

    Deci:

    1.Setings
    2.diseqc
    3.aici alegi "None"
    4.click pe "Not connected"(daca sub "Dvb Card" se afla altceva decit "Not connected" se seteaza acel ceva si se da click "Delete",
    5.click Add--alegi satelitul dorit
    6.click List
    7.click Add(alegi urmatorul satelit)
    8.click OK
    Repeti punctele :7 si 8 pina ai introdus toti satelitii doriti apoi iesi afara din toate submeniurile prin OK.

    Cu stima :
    cico

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ini file [30w-45e]; 31 de sateliti
    By bono in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 16th October 2006, 23:14
  2. sateliti extremi
    By MariusT in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 29th August 2006, 23:05
  3. receptie sateliti
    By ciortuz in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2006, 21:45
  4. Mult mai mult sport !
    By aditu in forum Sport
    Replies: 2
    Last Post: 10th November 2005, 00:56
  5. Bruiaj pe sateliti?
    By satenicu in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 13th September 2005, 10:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top