Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Conax la liber?

  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default Conax la liber?

    Salutare
    O sa intru direct in subiect:
    -se da o retea interna cu 1 server cccam legat la net (dm500) si un user cccam (dm800) legat la primul, se pune pe un canal nordic (Discovery HD), dupa mai putin de 1 sec apare imaginea (decodarea se face bineinteles din primul server) dar apoi... nu mai vin key de nicaieri. se scoate cablul de retea si imaginea inca functioneaza. O explicatie plauzibila nu am gasit, asta in cazul in care respectivele canale nu sunt free. Se skimba canalul fara cablul de retea si, bineinteles ca, nu mai merge, apoi cu cablul retea inapoi in dream se face lumina.Oare e "ceva" in dreamul meu? Vreo keye secreta de conax? Nu am card de conax in niciunul dintre servere, iar in dreamul cu pricina nu am card deloc.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca lasi mai mult pe acel canal cu siguranta ca o sa se inchida imaginea. Conax cere mai rar key.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Daca lasi mai mult pe acel canal cu siguranta ca o sa se inchida imaginea.
    Esti sigur? Cam cat ar trebui sa-l las? O noapte ajunge?
    Aseara am scos cablul de retea, azidimineata inca mergea
    baFTA
    later: un filmulet edificator aici http://www.youtube.com/watch?v=N-T4i-Cq5lM
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are nici o explicatie, cel putin pentru mine nu. Conax cere mai rar key nu e ca NDS-ul key nu ai ce key sa ai daca ai avea key ar merge si cand schimbi canalul. Or fi aparut extraterestrii in zona ta
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa este ! conax pe canale HD la 1 west , cere key foarte rar !

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat si eu, cheile sunt cerute cel mai des in NDS si la C+ Nordic mult mai rar, totusi nu atat de rar incat sa vezi fara keys, din pacate. Poti verifica asta cu un sky star si wincsc conectat la server, sa vezi la cat timp schimba cheile.
    Deci, merge din cash-ul dreamboxului, pe modelul in care un computer iti incarca unele pagini din cache, fara sa ai net, dar daca vrei alte site-uri cere conectare.
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai facut ceva teste intre timp, kestia se intâmpla pe Discovery HD si pe Eurosport HD, vine initial prima keye apoi nu mai vine nicio keye ( in info apare ultima keye si ecm time )dar merge in continuare kiar daca scot cablul de retea. Sa fie un fel de emulator prin el? Ma îndoiesc dar nu vad nicio explicatie.
    S-a mai intâmplat la cineva fenomenul?
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Am mai facut ceva teste intre timp, kestia se intâmpla pe Discovery HD si pe Eurosport HD, vine initial prima keye apoi nu mai vine nicio keye ( in info apare ultima keye si ecm time )dar merge in continuare kiar daca scot cablul de retea. Sa fie un fel de emulator prin el? Ma îndoiesc dar nu vad nicio explicatie.
    S-a mai intâmplat la cineva fenomenul?
    baFTA
    Da am verificat si eu si la fel. Eu cred ca pe tot transponderu ala se intampla, dar nu am verificat inca...

    L.E. Verificat acum si pe BBC HD si la fel vine prima keye apoi poti sa scoti cablu de retea sau sa opresti cccamu cum fac eu pe placa
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top