Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default SCT&Dont't Panic!

    In mai toate softcam.key-urile postate apare viaacces2 si keyle aferente, eu totusi nu inteleg cum sa le vad si topicu de mai jos cu" V2 care merge intr-adevar " ma deruteaza si mai tare. ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SCT&Dont't Panic!

    Quote Originally Posted by horatiu74
    In mai toate softcam.key-urile postate apare viaacces2 si keyle aferente, eu totusi nu inteleg cum sa le vad si topicu de mai jos cu" V2 care merge intr-adevar " ma deruteaza si mai tare. ?
    doar ntv+ (36 est) se vede in v2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu sunt curios pt ca am vazut mai multe posturi ca le merg keyle de sct si dp... eu am incercat dar nu merge in nici un fel.
    Bucharest, Fibre 2.4 m, 0.7 db LNB, NoName analogue receiver, SkyStar2 + Athlon XP1800+

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihai22
    si eu sunt curios pt ca am vazut mai multe posturi ca le merg keyle de sct si dp... eu am incercat dar nu merge in nici un fel.
    Dupa cum spunea mai sus si prietenul @loko, doar ntv merge, momentan; restul=vrajeala...
    Salut Prieteni!


  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca keyle nau decit 16 bitzi(16 caractere) nici vorba de key valide
    cele pentru ntv au 32 de bitzi(32 caractere).

    asha ca o idee.nu zice nimeni ca ar fi valide dar...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default V2 Intradevar merge.

    Confirm ca merge si la mine.
    M-am chinuit putin pina am prins transponderu(semnal slab 35-40%).Probelma e ca in softcam.key trebuie pus V2 in loc de V la cheile pe 32 biti.
    Merge prost ce-i drept, cu intreruperi dar merge.NTV si Private Gold.
    Testat pe ProgDvb si AltDvb cu SkyStar2 1.3 si Offset de 1.2 cu montura polara in Tg.Mures.

    Pacat ca a cazut iara 064
    Bafta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Technosat Panic!!!
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 1st April 2006, 13:58
  2. D-PANIC CARD FOR ****** CAM
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 19th January 2006, 15:34
  3. DON´T PANIC nu mai merge!
    By dadius in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 28th July 2004, 23:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top