"Romtelecom, unul dintre principalii jucatori de pe piata telecomunicatiilor din Romania, va achizitiona Boom Tv, negocierile fiind in stadiul de finalizare. Inainte de a demara discutiile cu Romtelecom, Boom TV a purtat negocieri anul trecut cu Orange, insa pe fondul apropierii crizei financiare si situatiei economice instabile, aceasta din urma a abandonat ideea preluarii. Furnizorul de televiziune digitala Boom se confrunta in ultima vreme cu probleme financiare, mutarea venind sa completeze zvonurile privind inrautatirea situatiei finaciare a companiei.

Boom, furnizor de televiziune digitala prin satelit, este alternativa de ultima generatie la cablul TV, aducand in plus canale proprii si multe alte beneficii. Marca Boom apartine familiei DTH Television si ofera o vasta varietate de programe TV, folosind tehnologie digitala de ultima generatie.
DTH Television apartine omului de afaceri israelian Amnoin Sela, acesta fiind si actionat majoritar al HAT, distribuitorul exclusiv al telefoanelor mobile Samsung in Romania.

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu. Romtelecom ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, televiziune digitala, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care."

Sursa: TehnoPOL
http://www.tehnopol.ro/Romtelecom-cu...4676-dArt.html