Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default pentru "italieni" si nu numai...

    Se da:

    Dm500
    Phoenix
    Card SkyIT - abo luat cu ceva promotie platesti 3 luni 15 euro si apoi te hotarasti ce pachete vreo, iar cele 3 luni ai full daca am intzeles eu bine.

    Toate bune si frumoase merge cardu pe DM500 cu phoenix toate pachetele mai putin HD. Avetii idee ce are mai trebuie faceut ceva, tre sunat la sky sa activeze pachetul HD tre facuta vreo configurare ceva in newcs.xml pentru ca, cu newcs citesc cardu sau care e faza. Mersi de eventualele lamuriri.

    Incercarile le-am facut cu CCcam2.0.11 si pe PC cu acamd si wincsc cu care sigur am mai testat carduri de sky si a mers pe HD
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru activarea hd la sky trebuie platita o data suma de 99e, echivalenta din punctul lor de vedere pentru 'inchirierea' receiverului HD pe care ti-l trimit acasa.

    teoretic abonamentul hd nu costa nimic in plus, dar nici nu este activ by default daca nu optezi de la inceput pentru receiver hd de la ei.


    Forza MILAN!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    HD nu merge pe dm 500, doar pe un rec dedicat Sky It, DM 800, DM 8000, s-au alt rec. HD care sa stie sa citeasca cardul NDS.

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Se da:

    Dm500
    Phoenix
    Card SkyIT - abo luat cu ceva promotie platesti 3 luni 15 euro si apoi te hotarasti ce pachete vreo, iar cele 3 luni ai full daca am intzeles eu bine.

    Toate bune si frumoase merge cardu pe DM500 cu phoenix toate pachetele mai putin HD. Avetii idee ce are mai trebuie faceut ceva, tre sunat la sky sa activeze pachetul HD tre facuta vreo configurare ceva in newcs.xml pentru ca, cu newcs citesc cardu sau care e faza. Mersi de eventualele lamuriri.

    Incercarile le-am facut cu CCcam2.0.11 si pe PC cu acamd si wincsc cu care sigur am mai testat carduri de sky si a mers pe HD
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Salut.
    HD nu merge pe dm 500, doar pe un rec dedicat Sky It, DM 800, DM 8000, s-au alt rec. HD care sa stie sa citeasca cardul NDS.

    cu siguranata ca stiu asta si nu vroiam sa ma uit la HD pe DM500, DM500 este folosit pe post de server prin intermediul programului newcs. Nu merge nici pe o placa dvb-s2 care in combinatie cu pluginurile necesare ar trebui sa deschida. Alte pareri sau lucruri concrete mai sunt?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce fel de alte pareri te intereseaza?. HD nu e activat la SKY by default decat daca optezi pentru receiver HD, dupa cum ti-am raspuns. asta poti sa o faci si dupa ce esti abonat, nu neaparat la inceput.

    costul 'una tantum' (one-time) este de 99e (sau 49e cand e oferta, sau cum a fost anul trecut pana in decembrie, gratis daca esti abonanat la mondo + 2 pachete dintre cinema, sport sau calcio.


    Forza MILAN!

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok mersi am intzeles cred ca aia e persoana a luat doar cardu fara receiver
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate cu 2 poze se intelege mai bine ce si cum


    activare=99euroi la cursul leului sunt o gramada de lei noi :=))) apoi luna de luna cat timp platesti abonamentul e moca.



    aici arata cum ca timp de 3luni ai moca pachetul full fara hd,serieB si optiuni.

    in a treia luna trebuie sa sunati neaparat sky si sa anuntati ce pachete doriti altfel vrand nevrand o sa aveti activat abonamentul full pe o perioada de un an de zile. 69€ luna de luna

    despre chestia care a spus o si l'amico picollo este adevarat, economisiti 30euro de dat pentru cartela gaurita si bani la callcenter pe bani.


    spus tot ce aveam de spus vreau sa mai spun ca nu fac schimb de linii cu nimeni, mai ales astia noi cu 0post,am doar un card virtual, nimic local, nu trece zii sa nu gasesc cate un pm nou.


  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @picollo

    mai studiaza despre dvb-s2 si apoi hai sa povestim. cat despre celelante nu ma pronunt, oricum in phoenix modificat la 3,3v nu merge cardu nu il vede decat in phoenix normal

    mersi de lamuriri oricum
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    @costin

    @stailus
    am spus "cred" ca merge cu NDS de la rusi nu am zis ca nu merge!
    Fazsa cu Phoenixu modificat-la mine a mers la 3,3v.
    Ciudat este ca am pierdut 2 zile sa pun un phoenix normal pe dm500 cu cardul vechi!
    Merge acum ok !

    Sincer nu stiu la ce te referi, eu am zis ca am incercat programele HD din pachetul SkyIT cu o placa DVB-S2 (adica o placa care stie modulatia S2 in care sunt transmise majoritatea programelor HD) iar tu ma trimiti la NDS de la rusi ... nu vad legatura, dar poate cine stie ma prind eu mai greu ...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da de ce nu modificato voi readerul inter fara mari batai de cap, e asa de simplu....ca bunaziua

    ps:Attiva HD a 99€ e comincia subito a godere di una straordinaria visione in alta definizione: sport, cinema e intrattenimento con immagini di altissima qualità e tutte le sfumature del mondo. Se scegli ora di passare a HD, non dovrai più pagare nessun canone mensile, perché sarà già incluso nel prezzo del tuo abbonamento!


    Offerta valida fino al 28 febbraio 2009 per clienti con abbonamento annuale a SKY via satellite con pagamento CC o RID. Presupposto per la fruizione del Servizio HD è la sottoscrizione di un abbonamento annuale con pagamento CC o Rid
    Il canone di attivazione è di 99 Euro. Il canone mensile di SKY HD sarà incluso nel costo dell’abbonamento.


    nu e ca va confundati cu multivision?


  11. #11
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai trebuie sa intrerupi pista care alimenteaza cardul cu 5 volti, si pui una sau doua resistente de 10ohm in paralel.

    ca in poza (doar una, dar depinde de card)



    probat si testat pe un dm500

    mav... e puturos si inganfat si ii place sa foloseasca porcaria aia mare numita bloker.

    unica problema este ca iti sare garantia la receptor, daca faci pe bloker sau phoenix estern nu ai problema asta


  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care sint cardurile cu seria 0002 xxxx xxxx?
    fa lumina ...
    Rapidist pur singe...

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Solutia alimentarii unui card care necesita 3,3 V cu 4,2 V duce la distrugerea in timp a cardului . E metoda "pompieristica" similara cu alimentarea unui bec de 120 V de la 220 V folosind o rezistenta inseriata . Daca vreti sa nu riscati cardul cumparati un LM317H . Costa numai 1,6 euro ....
    In God I trust . All others pay cash .

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    care sint cardurile cu seria 0002 xxxx xxxx?
    fa lumina ...
    Au un K langa chip .
    In God I trust . All others pay cash .

  15. #15
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ocazia asta au schimbat multe cartele sky...pentru a recunoaste o cartela noua de una veche uitativa pe spate cate reguli are...

    5 veche
    6 noua

    interesanta ultima regula


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top