Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default EUROSPORT 2 la MAX tv

    spre sfarsitul saptamanii viitoare vor incepe testele pentru "retransmiterea" Eurosport 2 ... prin simulcrypt

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @newsat

    Mane ... Voi cu 2 sateliti nu ve-ti face mare branzah ... cum se zice ... Nici instalerii nu se inghesuie pentru cat oferiti voi sa bage la dual-feed-uri cu comutatoare. Sa nu mai spun ca o gramada nici nu stiu cum sa seteze din receiver acest lucru, iar daca omu da un factory reset s-o dus pe pix totul. Ii complicat. Nu o sa tina ... I-ti spun eu ... Totul trebuie sa fie pe un satelit. Asculta de un expert.

    ovex

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia cu factory reset e valabila pentru oricare din cei 3 provideri, daca omu nu stie sa si reprogrameze receptorul, nu stie indiferent de numarul de sateliti

    oricum pe versiunile de soft care vin sapt asta ptr recept furnizate de MAX exista optiunea restore to default channels, indiferent ce prostie va face utlizatorul , se vor instala canalele care le-a avut la inceput


    PS stiu ca doare sa fii pe orbita undeva "la colt "

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @newsat

    Cu toate ca conserva aia de la DIGI ii proasta rau de tot, singurul lucru super-inteligent pe care stie sa-o faca dupa factory reset este sa-si scaneze exact frecventele pe care emite DIGI.

    Cum vei face tu asta la MAX?

    ovex

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in mod asemanator:

    selecti in meniu: restore default channels, iar receptorul scaneaza frecventelepoti verifica pe srt 4401 deja - cere ultima vers de soft la distrib MAX

    ptr opentel sapt viitoare

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @newsat

    Uite ... Miercuri am pus un MAX cu OPENTEL in MOHU, langa SIBIU ... daca tu bagi canele noi, cum dracu stie omu ala ca tu ai bagat canalele astea. La Kaon FOCUS exista optinuea din meniu de AVERTIZARE ca apare canal nou si daca apesi OK sau pui sa se faca automat asta, il pune in lista la urma fara factory reset, adica adauga pid video si audio la TP (chestie inteligenta). La OPENTEL si STRONG cum faci?

    ovex

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oves vad ca te dai mare expert azi dimineata (in 3 posturi ai zis: asculta un expert ...). oricum ai auzit tu de channel lists? se poate pre-programa un channel list MaxTV care vor fii ordonate automat unul langa celalalt. si treaba rezolvata. pe Strong 4401 cred ca merge. alta treaba este ca la cine s-a vandut cartela separata acolo vor fii mici probleme. insa cred ca 80% dintre cei care au cumparat cartela separata au experienta destula ca sa nu apare probleme ... eu zic ca este un lucru bun ca Eurosport si Eurosport 2 si inca cateva canale sunt de pe HotBird asa nefiind nevoiti sa bage si pe TP-ul lor (lasand loc asa pentru Taraf si ETNO ). Si stii: daca sistemul este instalat de un sinatalator expert, ca tu, atunci poti sa zici si omului de rand ce sa faca in caz de nevoie, insa teoretic omul de rand care se uita prin receptor la satelit nu trebuie sa faca reset la fiecare saptamana. teoretic nici nu ar trebuii sa stie pentru ce foloseste Factory Set ...

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk

    Fra te respect foarte mult pentru ceea ce scri, dar ce ar fi sa te duci prietena ta sa uiti la un SPICE PLATINUM, ca daca tu ma iei ca de ce eu scriu din punctul de vedere al unui expert, iar tu CREZI ca MERGE PE STRONG 4401 si in viata ta ai pus mana numai pe conserva si DM ce bine ar fi sa te uiti in continuare la SPICE PLATINUM si sa incheiem aici discutia. Fara suparare ... si eu cred in D-zeu, dar pana acum nu m-i s-o aratat ...

    ovex

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-mi place Spice Platinum. mai bine Playboy TV de la spanioli. insa cu prietena mea nu ne uitam la sex ci o fa... intelegi tu ce vreau sa zic. insa back on topic: ai dreptate: cu strong 4401 nu am experienta, insa cineva mi-a zis ca poate accepta liste de canale cu un software personalizat (efectiv lista de canale este preprogramat in software ...). poate ca asta vor face cei de la Max. oricum raman la opinia ca Max s-a cam grabit, fara sa puna la punct o strategie de dezvoltare punct cu punct ...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    esp 2 ro?

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    @MrMxyzptlk

    Fra te respect foarte mult pentru ceea ce scri, dar ce ar fi sa te duci prietena ta sa uiti la un SPICE PLATINUM, ca daca tu ma iei ca de ce eu scriu din punctul de vedere al unui expert, iar tu CREZI ca MERGE PE STRONG 4401 si in viata ta ai pus mana numai pe conserva si DM ce bine ar fi sa te uiti in continuare la SPICE PLATINUM si sa incheiem aici discutia. Fara suparare ... si eu cred in D-zeu, dar pana acum nu m-i s-o aratat ...

    ovex

    e o emisiune foarte buna cu una ce-si baga tot felul te legume in p*zda, o recomand la MrPIX pt ca e foarte educativa. Nu mai stiu cum ii zice

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    here we go again: onyx a fost prins de ciclu ... e aceea parte iarasi a lunii. onyx: daca tu te educi din astfel de filme foarte bine. insa nu toata lumea este asa ... poate ar fii mai bine sa mananci ceva legume ca sa se dezvolte creierasul tau ... si daca tu ai nevoie de leguma cand esti cu o fata, imi e mila de tine ...

  13. #13
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    onyx, respectiva isi baga in p**** legumele si scoate pe gura tocana de legume? asta ar trebui sa o intereseze pe prietena lui MrXYZ... cum se fac pentru iarna conservele

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce **** mami aveti? duce-ti va si jigniti pe maica voastra si lasati-ma in pace.

  15. #15
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Heyy! Pacat ca nu am acces la sectiunea asta, as fi intervenit.
    Sa va fie rushine!

    Chiar va apuca la ora fixa? Nu se poate sa va comportati civilizat? Asa dati dovada de respect si intelegere? Si mai aveti pretentii de oameni civilizati!
    Va rog sa trageti frana!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eurosport & Eurosport 2 on Hotbird are working in BISS?
    By hardbox2 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2006, 21:52
  2. Canal+,Decale,Sport ,Eurosport 1, Eurosport 2,
    By don Pedro in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 11th November 2006, 01:07
  3. Eurosport si Eurosport 2 Romania
    By optichef in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 8th June 2006, 20:23
  4. Eurosport 2
    By fluture in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th January 2006, 12:39
  5. Can see EuroSport Sports channel but not EuroSport News
    By tangorocking in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 21st June 2005, 23:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top