Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Satu Mare
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default DiabloCam + Card TVR

    Cardul TVR Viaccess functioneaza in DiabloCam?
    La mine a facut un update si imi apare linia 29/01/2009-27/02/2009: Class 10 dar imaginea ramane neagra.
    Ceva idei? (caids.xml l-am modificat)
    Last edited by felecan; 29th January 2009 at 17:50.
    Humax PR-HD1000 |

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Salut!!!

    Quote Originally Posted by felecan View Post
    Cardul TVR Viaccess functioneaza in DiabloCam?
    La mine a facut un update si imi apare linia 29/01/2009-27/02/2009: Class 10 dar imaginea ramane neagra.
    Ceva idei? (caids.xml l-am modificat)
    Nu merge TVR in DiabloCam...!
    Iti trebuie un card reader extern(phonix interface)

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @florin
    mai astept raspuns pe pm ?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cardul de max merge sigur pachetul tvr in diablo 2.3.....folosesc eu si deschide tvrhd

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Satu Mare
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Tot negru ...

    Quote Originally Posted by realsat View Post
    creaza un CAID care sa contina:

    <caid value="0100" comment=" Seca " ></caid>
    <caid value="0500" comment=" Viaccess " ></caid>
    <caid value="0501" comment=" Viaccess TVR" ></caid>
    <caid value="0502" comment=" Viaccess MAXTV" ></caid>
    ...

    si nu uita sa imi dai niste puncte la reputatie!
    am modificat caids.xml si am pus cele 3 Viaccess dar tot nu merge ... poate alte setari sunt de vina.

    inca mai sper !
    Humax PR-HD1000 |

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Satu Mare
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Viaccess ON. Restul OFF.
    Humax PR-HD1000 |

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Satu Mare
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intreb daca exista cineva la care functioneaza (acum) combinatia diablo+tvr si daca da, cu ce firmware UW si ce setari. Se anunta cineva?
    Humax PR-HD1000 |

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    bacau
    Posts
    632
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Diablo cam citeste pina la viaccess 2.4,acum citeste cica si viaccess 2.5(smartcard-uri originale vreau sa spun).
    Eu am cartela tvr,dar e viaccess 2.6;
    FOCUS-UPC;RCS-digital cablu;Digi Net;Digi mobil;BAYERN MUNCHEN &ACMILAN;
    .de

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Satu Mare
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb La unii le merge ...

    Quote Originally Posted by hanssick View Post
    Diablo cam citeste pina la viaccess 2.4,acum citeste cica si viaccess 2.5(smartcard-uri originale vreau sa spun).
    Eu am cartela tvr,dar e viaccess 2.6;
    Cei care fac firmwarele spun ca emuleaza via de la 1 la 2.4 si la originale se spune doar via 1+2. Pe alte forumuri uni spuneau ca le merge pe SRG (Via 2.6).
    Humax PR-HD1000 |

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Satu Mare
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Angry Viaccess Cam

    Quote Originally Posted by felecan View Post
    Ma intreb daca exista cineva la care functioneaza (acum) combinatia diablo+tvr si daca da, cu ce firmware UW si ce setari. Se anunta cineva?
    Poate ar fi cazul sa achizitionez un cam Viaccess rosu?
    Humax PR-HD1000 |

  11. #11
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrebare.
    Diablo CAM merge bine in Humax 2000.Are cineva combinatia asta?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge foarte bine humi 2000+diablo

  13. #13
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci domnu' conan
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top