Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Echo 791 blocat pe F035

    - Buna ziua! la toti cei care sunt logati la acest forum. Sunt nou "intrat" pe acest forum si am si eu o problema cu echosmart 791. Am pus cu stick-ul vers de soft 3.41 fara sa dau factory default si dupa ce l-am oprit din spate imi apare ERR 8. Apoi am pus cu cablu flash-ul rom_rom_flash3.05, 3.13, 3.14 by Horatiu si la toate se blocheaza dupa ce scrie d001....d100, pe F035. L-am last cca 15 min si a ramas la fel. Dupa ce il opresc din butonul din spate la fel imi apare ERR 8. Am pus si un ventilator pe el pt al raci si tot nimic. Am obs dupa ce am pus ventilatorul la a urcat de la F010 ....la F035. Nu stiu ce sa ii mai fac. Ma poate ajuta cineva...... . Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bacau, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Liviu78 View Post
    - Buna ziua! la toti cei care sunt logati la acest forum. Sunt nou "intrat" pe acest forum si am si eu o problema cu echosmart 791. Am pus cu stick-ul vers de soft 3.41 fara sa dau factory default si dupa ce l-am oprit din spate imi apare ERR 8. Apoi am pus cu cablu flash-ul rom_rom_flash3.05, 3.13, 3.14 by Horatiu si la toate se blocheaza dupa ce scrie d001....d100, pe F035. L-am last cca 15 min si a ramas la fel. Dupa ce il opresc din butonul din spate la fel imi apare ERR 8. Am pus si un ventilator pe el pt al raci si tot nimic. Am obs dupa ce am pus ventilatorul la a urcat de la F010 ....la F035. Nu stiu ce sa ii mai fac. Ma poate ajuta cineva...... . Multumesc!
    Salut,

    Inchide-l de la spate ...tine apasat butonul channel up de pe receiver deschide-l apoi si iti va intra intr-un meniu ... mergi pana la reset si da ok de pe telecomanda ... ar trebui sa se reseteze ...

    theghostbuster
    DM 800 HD, DM 500s
    offset fix 1,5m, offset 1,4m mobil, lnb inverto ultra black, opticum dm2800 ...

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by theghostbuster View Post
    Salut,

    Inchide-l de la spate ...tine apasat butonul channel up de pe receiver deschide-l apoi si iti va intra intr-un meniu ... mergi pana la reset si da ok de pe telecomanda ... ar trebui sa se reseteze ...

    theghostbuster
    Am incercat cum mi-ai spus, dar la fel imi face, scrie boot ...apoi ERR 8. Poate mai e ceva care trebuie sa fac, da-mi mai multe detalii, nu stiu. Merci.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Inainte cred eu ca aveai o versiune de firmware mai mica de 3.38 si ai incercat sa pui 3.43 daca inteleg eu bine. Dar versiunea Boot-ului e 3.01 sau e mai vechi? Pentru ca e foarte probabil ca de aici sa fie problema, daca boot-ul e mai vechi nu se mai "potriveste" cu noile versiuni de firmware. Incearca sa ii pui versiunea de boot 3.01 si apoi sa ii pui firmware-ul 3.43, sper sa mai mearga deoarece unii spuneau ca daca incerci asa cum ai facut tu s-ar putea sa il mai poti debloca numai cu JTAG. Pentru mai multe detalii cauta la sectiunea receptoare Echolite/ Echosmart sau cauta pe crosat boot-ul si firmware-uri noi.
    Bafta!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Liviu78 View Post
    - Buna ziua! la toti cei care sunt logati la acest forum. Sunt nou "intrat" pe acest forum si am si eu o problema cu echosmart 791. Am pus cu stick-ul vers de soft 3.41 fara sa dau factory default si dupa ce l-am oprit din spate imi apare ERR 8. Apoi am pus cu cablu flash-ul rom_rom_flash3.05, 3.13, 3.14 by Horatiu si la toate se blocheaza dupa ce scrie d001....d100, pe F035. L-am last cca 15 min si a ramas la fel. Dupa ce il opresc din butonul din spate la fel imi apare ERR 8. Am pus si un ventilator pe el pt al raci si tot nimic. Am obs dupa ce am pus ventilatorul la a urcat de la F010 ....la F035. Nu stiu ce sa ii mai fac. Ma poate ajuta cineva...... . Multumesc!
    Asa am patit si eu la fel ca tine,daca ai garantie dute sa ti-l faca ca nu cred ca o sa reusesti,eu asa am procedat,daca nu lasal cel putin 24 de ore fara sa umbli la el,si dupa aceia incearca sa pui un soft 3.32 e bun,si daca ai norocul sa o ia din loc sa nu mai pui nimic pe el.nici cu nulmodem nici cu usb.nici lista de canale nici softcam nici soft,deci nimic,nimic
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    este un soft care deblocheaza portul rs 232 il gasesti aici http://www.crosat.org/aploud/index.p...0the%20Company
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top