Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default Lazer star CI help..

    solicit ajutor ptr rezolvarea problemei legate de memorarea canalelor la un Lazer star;
    desi nivelul de semnal este ok la scanare nu gaseste nici un canal,pe canalele care sunt memorate scrie ori canal codat la cele codate si lipsa semnal video la cele FTA,am incercat mai multe versiuni de soft BAGF...
    daca a mai intalnit cineva aceasta problema,in special @shaolin rdi
    ..eventual daca ma poate ajuta cineva cu o lista de canale ptr acest tip de receptor.
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  2. #2
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by emylianm View Post
    solicit ajutor ptr rezolvarea problemei legate de memorarea canalelor la un Lazer star;
    desi nivelul de semnal este ok la scanare nu gaseste nici un canal,pe canalele care sunt memorate scrie ori canal codat la cele codate si lipsa semnal video la cele FTA,am incercat mai multe versiuni de soft BAGF...
    daca a mai intalnit cineva aceasta problema,in special @shaolin rdi
    ..eventual daca ma poate ajuta cineva cu o lista de canale ptr acest tip de receptor.
    nu are nimeni nici macar o idee?
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca programele sunt de pe un satelit, iar antena este orientata pe un alt satelit. Incercati cu un alt receptor si sa aflati pozitia pe care va aflati si daca pozitia este buna , dati un reset la receptor,si cautati programe pe o frecventa care mergea pe celalalt receptor. Oricum ,dati mai multe detalii, pentru a va putea ajuta.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  4. #4
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosbiciu View Post
    Cred ca programele sunt de pe un satelit, iar antena este orientata pe un alt satelit. Incercati cu un alt receptor si sa aflati pozitia pe care va aflati si daca pozitia este buna , dati un reset la receptor,si cautati programe pe o frecventa care mergea pe celalalt receptor. Oricum ,dati mai multe detalii, pentru a va putea ajuta.
    ..initial asa am crezut si eu,si am mutat cu un opticum antena pe satelitul respectiv,aceeasi problema am intalnito la receptoarele KAON de la focussat,cand nu era cartela activa,dar acolo la scanare gasea canalele si le memora si am rezolvat prin schimbarea softului,aici nu stiu care este problema,am pus softul original BAGF 01.6 asa cum e scris pe eticheta de pe flash,am pus si ultima versiune BAGF11.8 ,am transformat receptorul in NEOTION 205 la toate softurile am aceeasi problema,dupa scanare apare mesajul no program found.
    e posibil sa fie defect desi asa defect nu am mai intalnit pana acum!
    receptorul a fost cu abonament la programele erotice,din cate stiu eu ptr cam fulx si freex se instaleaza un upgrade de soft direct de pe FUNCARD,e posibil ca acel upgrade sa blocheze receptorul,(teorie bineinteles) am pus ultimul spft cu JTAG KEY NEOTIN in mod normal trebuia sa se stearga tot...................
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema similara.chiar nu stie nimeni?

  6. #6
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Problema similara.chiar nu stie nimeni?
    tu cum ai ajuns in situatia asta? in ce conditii?merge sa pui softul prin COM1?
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default laser

    Prima data am pus bagf11,6+ si softcam pt amos.a deschis pe amos doar ca nu gasea canale numai daca scanam un tp nu si pe sat.am pus 11,5+ si de atunci nu mai merge desi am pus toate bagf-urile mai putin cel initial ca nu l-am gasit.l-am transformat in neotion 501 despre care nu stiu nimic,in pachet nu era brucelee(cartridge).evident aceeasi problema,iar cind am gasit BL si J.Bond nu le incarca.am folosit si receiver reset,dar degeaba,am pus si ce era pt alte nb-uti de aveam o tabla de sah pe ecran si pe care scria sa astept putin dupa 15 min am pus alt soft-toate doar prin com1 si accepta doar winupload si nb manager.interesant de ce la tine nu merge nici dupa jtag.cum l-ai transformat in nb205 ca de asta nu stiam ca exista.

  8. #8
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Prima data am pus bagf11,6+ si softcam pt amos.a deschis pe amos doar ca nu gasea canale numai daca scanam un tp nu si pe sat.am pus 11,5+ si de atunci nu mai merge desi am pus toate bagf-urile mai putin cel initial ca nu l-am gasit.l-am transformat in neotion 501 despre care nu stiu nimic,in pachet nu era brucelee(cartridge).evident aceeasi problema,iar cind am gasit BL si J.Bond nu le incarca.am folosit si receiver reset,dar degeaba,am pus si ce era pt alte nb-uti de aveam o tabla de sah pe ecran si pe care scria sa astept putin dupa 15 min am pus alt soft-toate doar prin com1 si accepta doar winupload si nb manager.interesant de ce la tine nu merge nici dupa jtag.cum l-ai transformat in nb205 ca de asta nu stiam ca exista.
    ..e clar ,softu cred ca e de vina,eu am schimbat si condensatorii in sursa (multumesc ptr aceasta idee colegului nostru @gymi) dar nu am rezolvat problema,la tine inca mai merge com1 deci poti pune lista de canale de neotion501,la mine nu mai merge com,si inca ceva la mine nu mai mergea front panel pe receptor la softul de 501,daca vrei BAGFO1.06,EU LAM PUS CU JTAG DE LA @ GELUVIS, cu JTAG KEY,trebuie sa fie o alta metoda de curatare a memoriei,cu JTAGKEY nu sunt sigur ca flasul e sters complet,sau poate nu folosesc eu cum trebuie JTAG KEY.....
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus mai multe liste de canale pt nb501,dar nu merge,la cele codate apare codat chiar daca am pus patch si key iar la cele free scrie ca audio si video indisponibil sau ceva de genu.dupa ce ai pus soft de nb a mai mers cu evileyes?dela ce faza nu-ti mai merge com?

  10. #10
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Am pus mai multe liste de canale pt nb501,dar nu merge,la cele codate apare codat chiar daca am pus patch si key iar la cele free scrie ca audio si video indisponibil sau ceva de genu.dupa ce ai pus soft de nb a mai mers cu evileyes?dela ce faza nu-ti mai merge com?
    NB nu lam pus cu Evileyes,lam pus cu pclynk topsat,si patc cu winloader,cred ca,com nu mai merge dupa ce am incercat sa bag soft original cu Evileyes dar nu e concludent
    Trebuie sa stie cineva care e situatia exacta mai ales cei de la Elstar oradea,ei au distribuit o perioada astfel de receptoare,la mine softul original scris pe eticheta de flash este BAGF01.6 lam pus dar nu schimba problema cu gasirea programelor , as mai incerca si upgrade de pe CRD dar nu mai am nici FUNCARD si nici cu ce sa scriu cardul poate aici e problema
    .........
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal
    ceva noutati?nu stie nimeni nimic?

  12. #12
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    sal
    ceva noutati?nu stie nimeni nimic?
    ..se pare ca problema este ireversibila
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top