Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking Newnigma2 v2.3.1

    Meine Liebe Katze,

    wir freuen uns, euch ein neues Newnigma2 release anbieten zu können.

    Newnigma2 v2.3.1 beinhaltet u.a. folgendes:

    - Treiber sind aktualisiert
    - Eine neue Version von UShare hinzugefügt
    - Einige kleinere Bugs behoben.

    Wir wünschen viel Spaß mit der neuen Version von Newnigma2!

    Euer Newnigma2-Team

    ------------------------------------

    Dear Newnigma2-user,

    we are proud to present a new version of Newnigma2!

    Newnigma2 v2.3.1 contains the following:

    - drivers got updated
    - new version of UShare added
    - minor bugs fixed

    Have fun with our new version of Newnigma2!

    Your Newnigma2-Team

    DREAMBOX DM 8000 - http://www.newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=2698

    DREAMBOX DM 800 - http://www.newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=2697

    DREAMBOX DM 7025 - http://www.newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=2699

    DREAMBOX DM 600 - http://www.newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=2701

    DREAMBOX DM 500plus - http://www.newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=2700

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A pus cineva aceasta imagine? Se misca bine? Ceva detalii

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da mo e e okapa e ca cealalta , au updatat driverele si inca cateva balarii ...no big deal , just an update tre sa fie vers 3 ca sa fie ceva nou:P)

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yo, dar n`am pus`o pe curat, ci upgrade
    e ok, ca si previous numai ca n`au rezolvat web-interface`ul cel nou, tot are buggs, cel putin la mine, nu pot adauga un timer de ex
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    crapa enigma2 cind incerci sa setezi un timer?
    pentru ca ai putea rezolva problema incercind utilizarea unui alt skin

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    crapa enigma2 cind incerci sa setezi un timer?
    pentru ca ai putea rezolva problema incercind utilizarea unui alt skin
    nu, ma refeream la web interface/web control cum ii se zice mai noi la vers 1.5 beta care au implementat`o in newnigma. In mom in care vreau sa setez un timer la bouquets nu`mi deschide nimic selectand o categorie gen...music, movies etc
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o imagine grozava in comparatie cu gemini4.0.0.De ce afirm aceste lucruri?
    1.La gemini cand dadeam pe postul realitatea tv scrisul de pe bara tremura,eu am crezut ca e de vina mufa dvi,dar cu aceasta imagine,s-a rezolvat,nu mai tremura scrisul pe bara.
    2.Cand dadeam cu gemini pe un program fara semnal se afisa tune failed si incepea 4,3,2,1, si adio img,trebuia dat reboot nu mai mergea nimic,dar beleaua era alta partenerii te vad offline,deci daca prinzi o ninsoare si nu ai semnal,esti la servici,apare tune failed esti ofline fara sa stii,asa am patit eu iar cand am ajuns acasa deja unii mi-au taiat linia.Cu aceasta imagine newnigma apare tune failed dar tunerul nu trebuie resetat ci cand comuti de pe un canal pe altul merge fara reboot ca la gemini,dar esti online chiar cand nu ai semnal pe satelit.Deocamdata am 15 ore de functionare si e ok.Am pus un skin care arata si semnalul in procente si e super ok.

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge bine si nu crapä nimic la tuner
    nu a cräpat nici in 2.3
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    merge bine si nu crapä nimic la tuner
    nu a cräpat nici in 2.3
    Si eu folosesc newnigma2 v2.3 in usb stik iar in flash gemini2 4.00 si confirm functionarea excelenta a ambelor. Nu am intalnit probleme de blocare chiar daca nu aveam semnal pe vre-un tp. Newnigma2 se misca putin mai repede, dar impresia mea este ca pe canalele sd este inferioara calitativ fata de gemini2.
    Eu am o alta nedumerire. Cit este ram-ul in realitate la dm800: 256Mb sau 128Mb? In meniul cu informatii despre memoria ram disponibila imi arata maxim 122 Mb pe ambele imagini, si dupa cateva zile de functionare neintrerupta aproape ca nu mai imi arata memorie disponibila.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    256 e numai un mith:P) pana si cei de pe (j)ihad spun asta...

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are imaginea 50 de ore de cand am pus-o cei de la dreammultimedia au spus ca dm-ul meu e original,totusi am emotii,cam in cat timp se activeaza secondstage 70?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Are imaginea 50 de ore de cand am pus-o cei de la dreammultimedia au spus ca dm-ul meu e original,totusi am emotii,cam in cat timp se activeaza secondstage 70?
    secondstage70 e inclus in imaginea asta si in gemini 4.0 si mai sus care or fi.
    nu te inteleg ... tzie frika de un timebomb ceva?:P)
    nu e cazul:P)
    daca imagniea e ok si deja iti merg programele totul instalat corect , de ce te temi?:P)
    doooh.....

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut si eu update la aceasta ultima imagine de la NewEnigma fara sa o pun pe curat . Instalata pe stick (gemini 3.9 cu secondstage 70 in flash )functioneaza corect , fara nici un fel de probleme sau blocari. Merg si mkw-urile cu titrare .
    Sunt curios ce va aduce nou Gemini 4.1 .

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Merg si mkw-urile cu titrare .
    Merg toate? Fara blocare? Si 1080p?

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Am facut si eu update la aceasta ultima imagine de la NewEnigma fara sa o pun pe curat . Instalata pe stick (gemini 3.9 cu secondstage 70 in flash )functioneaza corect , fara nici un fel de probleme sau blocari. Merg si mkw-urile cu titrare .
    Sunt curios ce va aduce nou Gemini 4.1 .

    Daca vrei sa o vezi cum merge intr-adevar ori o pui in flash pe newnigma ori pui in flash o imagine cvs actualizata cel putin dupa data de 24.01.09; cu gemini 3.9 in flash nu ai facut nimica deoarece acesta are driverii foarte vechi deja.




    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top