Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Sunt receptoare HD care sa redea mkv ?

    Exista receptoare HD care sa redea, cand se ataseaza pe USB un HDD, fisiere mkv in HD?
    Ca in cazul asta, decat sa-mi iau un media player, as mai pune bani si mi-as lua un receptor (cu USB, sa accepte patch ... cat mai ieftin)...

    In varianta cu afisaj alfanumeric (ca il folosesc mult si pt. radio, cu TVul inchis) care ar fi solutia?

    De ce, daca ai un receptor HD cu CAM, un operator DTH de genul Digi Tv nu accepta sa livreze/imperecheze cartele (+ CAM) cu receptorul? Ca asa am astepta parca mai linistiti aparitia unui pachet HD ...
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , Dreambox 800 si Dreambox 8000 .

  3. #3
    Good To Be Bad Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt si altele mai ieftine.
    All bound for Mu Mu Land

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calinut View Post
    Sunt si altele mai ieftine.
    Si de ce nu ne spui si noua?

    Am DM800 de aprox 3 saptamani, nu sunt in masura sa dau sfaturi dar din ce am vazut eu poate reda mkv-uri 720p si nu pe toate. 1080p nu. Se cam blocheaza, daca opresti filmul trebuie sa reiei de la inceput altfel se desinronizeaza subtitrarea. Cel mai frumos subtitrarea merge cu un skin HD care altfel nu merge bine pe programele SD... si trebuie restartat. Daca nu e asa, astept pe cineva sa ne arate cum, cum ziceam mai sus am decat 3 saptamani cu el.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probleme multe cu redarea de mkv-uri. Si eu am crezut ca am sa scap de utilizat pc-ul mediacenter..dar tot la el am ajuns. Am ajuns sa vizionez de 3 ori inceputul la un episod ...ca pana la urma sa-l vizionez pe pc. Asa ca reda mkv-uri..dar in anumite conditii.
    Last edited by Unuseroarecare; 28th January 2009 at 21:39. Reason: offtopic deleted > please ontopic
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revenind la subiect, se pare ca doar azboxhd (elite sau premium) este in stare sa redea mkv corect (au chipset sigma 8634 ca si media playerele tivx, popcorn, bluray playere....). ma gandeam sa-mi iau un popcorn dar acum astept sa iasa versiunea premium (elite e disponibila deja) pentru ca la 360 euro inclusiv wifi si internal hdd support pare o afacere buna. sa vedem...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asi vrea sa-mi cumpar un Azbox Elite din Romania. Stie cineva de unde

  8. #8
    Good To Be Bad Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca nu ai de unde in Romania la momentul actual.
    All bound for Mu Mu Land

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Da , Dreambox 800 si Dreambox 8000 .
    dar chiar blana ,nu imi aduc aminte de nici un tutorial pentru dm800 si stream pt. mkv (si cu subtitrare daca e posibil ,clar ,ai vazut tu pe undeva?

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pauldemon View Post
    Asi vrea sa-mi cumpar un Azbox Elite din Romania. Stie cineva de unde
    Salut,

    In Romania nu gasesti acest receptor. Eu am gasit pe net un shop din Austria care livreaza in tara, pretul este 280 euro, iar plata se poate face prin paypal. Si eu o sa-mi comand unul saptamana aceasta. Initial am vrut sa-mi cumpar un WD media player insa cand am vazut acest receptor pe net m-am razgandit deoarece acest aparat este un receiver HD (merge si sharingul in mod client), este un media player (citeste mkv-uri la 1080p, iso, divx, client de torrent) are web browser, youtoube, rssfeed iar pretul de 280 euro este comparabil cel al unui popcorn hour sau tvix.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satcodx2002 View Post
    Exista receptoare HD care sa redea, cand se ataseaza pe USB un HDD, fisiere mkv in HD?
    Ca in cazul asta, decat sa-mi iau un media player, as mai pune bani si mi-as lua un receptor (cu USB, sa accepte patch ... cat mai ieftin)...

    In varianta cu afisaj alfanumeric (ca il folosesc mult si pt. radio, cu TVul inchis) care ar fi solutia?

    De ce, daca ai un receptor HD cu CAM, un operator DTH de genul Digi Tv nu accepta sa livreze/imperecheze cartele (+ CAM) cu receptorul? Ca asa am astepta parca mai linistiti aparitia unui pachet HD ...
    Eu testez Opticum HD 9500.Are USB, port ethernet, afisaj alfanumeric, patch.Pret 820 la Digital satelit.Deocamdate sunt multumit cu el

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca ma bag si eu la unu de asta:
    http://www.azbox.eu/
    350 kg de scule!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu ma joc acum cu un 9500HD. Dar mai e mult de lucru la softul lui. Merge subtitrarea foarte bine dar nu porneste singura. Trebuie de fiecare data cand intri pe un program cu titrare dvb sa apesi tasta de subtitrare si OK. In general imba romana este aleasa. Am mai avut probleme cu aranjarea listei de programe in ordinea care vreau eu. Nu o tinea minte. Dupa oprirea si pornirea receptorului ramanea in ordine alfabetica. Am avut nevoie de ceva timp sa ma prind cum sa fac sa porneasca cu lista dorita de mine. In rest e bunicel. Are cititoare de card universale, se misca destul de bine dar e cam icet fata de Optibox 7750. Nu se incalzeste excesiv ca alte receptoare( e chiar doar caldut). In rest mai vedem. Sa nu uit. Un minus pentru mine sunt cele 4 taste de pe telecomanda care fac zgomot enervant la apasare. E vorba de sus, jos, dreapta, stanga. Parca tastele de tipul asta erau la telecomenzile de acum 20 de ani.
    Last edited by afaco; 9th February 2009 at 22:47.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by afaco View Post
    Si eu ma joc acum cu un 9500HD. Dar mai e mult de lucru la softul lui. Merge subtitrarea foarte bine dar nu porneste singura. Trebuie de fiecare data cand intri pe un program cu titrare dvb sa apesi tasta de subtitrare si OK. In general imba romana este aleasa. Am mai avut probleme cu aranjarea listei de programe in ordinea care vreau eu. Nu o tinea minte. Dupa oprirea si pornirea receptorului ramanea in ordine alfabetica. Am avut nevoie de ceva timp sa ma prind cum sa fac sa porneasca cu lista dorita de mine. In rest e bunicel. Are cititoare de card universale, se misca destul de bine dar e cam icet fata de Optibox 7750. Nu se incalzeste excesiv ca alte receptoare( e chiar doar caldut). In rest mai vedem. Sa nu uit. Un minus pentru mine sunt cele 4 taste de pe telecomanda care fac zgomot enervant la apasare. E vorba de sus, jos, dreapta, stanga. Parca tastele de tipul asta erau la telecomenzile de acum 20 de ani.
    Zgomotul telecomenzii ma enerveaza si pe mine!
    Cu aranjarea programelor nu am avut nici o problema, ce este plus, ca pot sa bifez numai transponderele pe care vreau sa-l scanez.Trebuie sa setez ceva la ordinea alfabetica, ca la mine nu a aparut aceasta problema
    Ai reusit sa folosesti cumva portul ethernet?
    Eu in privinta asta sun ,,0"

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu portul de retea nu m-am jucat pana acum ca nu prea m-a interesat. Deci nu te pot ajuta. Iar la lista de programe problema mea a fost ca nu stiam cum sa-l fac sa porneasca cu programele in ordinea in care l-am pus eu. Problema era nu la intogmirea listei. Aici se pot sterge, pune sau muta ce programe vrei. Beleaua era ca la repornirea receptorului nu vroia sa porneasca cu ordinea pusa de mine. Pornea totdeauna cu ordinea aleasa atunci cand am aranjat lista. Adica in ordine alfabetica. Asta pana m-am prins de figura. Acum e OK

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top