Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default CUM "SCAP" DE LOADER 231 ???

    De curand am schimbat softul unui Humax CRCI 5500 cu un soft de VACI 5300. Odata cu softul am schimbat si loader-ul care era 2.08. Acum vreau sa revin la softul initial si nu mai pot pt. ca nu ma lasa loaderul. Are cineva vreo idee cum pot scapa de acest loader (H231) si sa revin la o versiune mai veche de loader?
    benix

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu stie nimeni? Nu mai este nimic de facut?
    Pls HEEEELP
    benix

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Peru- Maciupiciu:)
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Hmm numai cu Z-Board!Pacat ... Erea foarte usor sa treci la un 5300 sau un 5700 si invers !
    TGV,Antena 1.8 si 1.6
    Lnb Invacom,Cas2.Multiprog ,Humax 5400,5300!MM,titanium.UPC,+Dolby Digital Home Cinema Sony!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta este......
    Data viitoare nu ma voi mai atinge de loader. Sper sa mai pot face ceva.
    benix

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu ti-am trimis pe pm ca numai cu zboard poti si ti-am spus si de unde iei schema si softurile pentru memoriile lui sa faci interfata. www.humax-zone.net. nu ai incredere in ce ti-am scris? ti-am spus si cine face service la humax si unde poti sa il duci la reparat. peruvision timisoara sau tehnic b timisoara. ai incredere in ce iti spun eu.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am apucat de construit interfata...
    Nu se pune problema ca nu am incredere, dar pur si simplu credeam ca poate exista si o alta cale mai simpla.
    Thx
    benix

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax

    @benix
    Nu exista alta cale.Salut.

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man, daca era o solutie mai eleganta iti spuneam dar tu cu ce programezi memoriile 27C? mai bine du-te unde ti-am spus cu el, cu 200 000 lei rezolvi problema.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Iara cu " sorcova " adica cu " Cine Stie ? &
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 19
    Last Post: 11th October 2006, 11:33
  2. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  3. Canale HD la "radio", "data" in ALT-DVB
    By Medox in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2006, 09:07
  4. Auvisio 3,5" HDD "Media Box" inkl 250GB Festp
    By valentino in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 14th February 2006, 15:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top