Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGITV SI PC CU TUNER

    se poate conecta digitv la pc cu tuner leadtek 2000xp deluxe?
    daca da cum?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NUUU!
    Fratilor se intampla sa ganditi si voi sau e in greva neuronul?

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  3. #3
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adeca, nu pot sa bag semnalu din conzerva in tuner?!?! cum draq sa nu pot....?!?!? pai tuneru nu are rol de televizor?!? atunci ce draq sa-mi bag in el sexu?!?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic ca da.. se refera la tv tuner.. daca poseda digitv (Hyunday-ul se poate conecta la un tuner tv fie prin iesirea rf fie separat prin video input in tuner si audio separat in placa de sunet)

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa arata asa :
    http://www.leadtek.com/multimedia/wi..._deluxe_1.html
    a doua mufa de sus in jos e cea in care sta cablul tv.
    unde intra cablurile de la digitv?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sepoate: leaga la Vide IN si merge fara nici o problema. daca TV Tunerul are line in pt. sunet leaga acolo, daca nu are sunetul il legi la Line-in-ul de pe placa de sunet si merge. testat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze pt iesire...ma enervasera alte persoane si cand am vazut si postul asta, am crezut ca vrea sa receptioneze DigiTV cu Leadteak-ul 2000.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io s mai prost asa da care mufa e video in ?ca a treia mufa e un s video la care nu am vazut mufa tata nicaieri, cica e versiunea mai veche de s video.

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, acum am vazut mai de-aproape. Singura sansa in s-video, daca RF ti-e ocupat

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai in cazul tau incearca sa conectezi la mufa rf in cazul in care esti in romania si placa suporta pal-ul romanesc .. altfel ti-ar trebui un cablu composite to svideo convertor.
    @rpintea cea de-a treia e pentru telecomanda

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la a doua asa ii zice ? rf ? adica asa (.) un cerc mare si unul mai mic in interior
    digitv are iesire rf ?
    eu stiam ca are a/v adika audio video ( 2 a / 1 v )

  12. #12
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LACHE
    la a doua asa ii zice ? rf ? adica asa (.) un cerc mare si unul mai mic in interior
    digitv are iesire rf ?
    eu stiam ca are a/v adika audio video ( 2 a / 1 v )
    Da a doua e intrarea RF la tuner
    Hunday-ul are si iesire RF

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si a incercat cineva mufa asta rf la hunday?

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma LACHE deja exagerezi.. incearc-o pe propriul tv sau pe tuner.. dar pe bune deja discutia merge spre niste intrebari stupide

  15. #15
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai omul poate sa intre cu cablul in conserva si din conserva in tuner. Ca si loopul Ca la orice vhs!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. caut tuner dvb usb si tuner tv+radio usb
    By danu38 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2006, 01:13
  2. Vand Tv Tuner Usb
    By coolsnail in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 21st April 2006, 01:43
  3. ss2 VS strong (tuner) ??
    By mOBY2 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 31st December 2005, 12:59
  4. TV TUNER
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 28th April 2005, 23:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top