Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM multisistem ?

    Din cei care au testat cine poate sa-mi zica care CAM multisitem este mai bun : Reality Cam sau FREE X-TV (SKYCRYPT) ? ma refer la compatibilitatea lor cu cartele originale si pirat si cu receiverele KAON si EMTECH

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fara nici un dubiu : Reality Cam
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde la ce-ti trebuie.free-x stie si nagra.reality citeste mai multe cartele originale si nu trebuie programata.daca vrei ceva mai serios un cam pe care sa-l folosesti si in viitor a-ti recomand un matrix sau un dragon.astea stiu sa si emuleze.



  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara dubiu, cel mai bun e Dragon CAM-ul. In functie de dorinte, ii introduci alt soft si... gata..
    Salut Prieteni!


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Eu vreau doar pentru cartele Originale si ceva pirat dar fara sa satu sa schimb softuri etc ...

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Si daca tot am deschis acest topic legat de Cam-uri poate ma mai lamuriti cu un aspect..si anume de ce spre exeplu un CAM original Conax sau ****** la orice firma de profil costa cat un DUAL CAM ******/Conax original de ce nu este nici o diferenta ?

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucuresti
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot s-a deschis discutia despre cam-uri ... Am si eu un cam ****** identic cu acesta
    http://www.cyberestore.com/product_i...roducts_id=154 nu stiu de ce este in stare cand il bag in recever este recunoscut ****** dar de la cine l-am procurat mi-a spus ca e modificat. Rog pe cei care cunosc detalii despre cam sa-mi spuna cum imi dau seama daca este modificat (ce ar trebui sa-mi indice receverul) si daca nu este modificat cum si in ce s-ar putea modifica .cu multumiri... DAN
    ss2 + botech 2CI

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dan46
    vezi in meniul receptorului ce fel de ****** este!
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucuresti
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default in meniul recept apare

    ****** COMMON INTERFACE Ver 01.06 Softcell Ver 2.09 CLS DEMUX(SW CA) COMPILED oct12.2000 13:22.5

    Status -
    Meseges - no mesage
    Monitoring - cere pin
    Quit

    cred ca este de ajuns , vreau neaparat sa stiu ce poate face

    cu multumiri. dan
    ss2 + botech 2CI

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM ******

    Am si eu unul identic si sunt in aceeasi situatie:

    Common Interface ver 01.06 SoftCell ver 2.09 Cls-Demux (SW CA) Compiled Oct 12 2000 13:22:5

    M-ar interesa daca ai descoperit ce se mai poate face cu el pentru a obtine cat mai mult.

    Am incercat cu cartele FUN4 si FUN6, cu 6X1, dar singurul rezultat este ca deschide Spice Platinum, cu orice soft, chiar si cu cartela veche de 3 ani.
    Cine l-a folosit acum vreo 2-3 ani, fratele meu, mi-a spus de asemenea ca este un CAM modificat, pe la arabeti si ca periodic trebuia sa se duca sa faca update la cartela.

    Astept un raspuns, eventual cu sugestii de transformare a CAM-ului sau de soft corespunzator.
    Multumiri anticipate,

    dan46 : Ai si PM cu acelasi subiect....
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top