Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Probleme Dm 500

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Dm 500

    Dm 500 cu probleme:
    1. Telecomanda functioneaza foarte greu si da coduri gresite sau receiverul le interpreteaza gresit ex: cand apas tastele de schimbare a canaleor de multe ori se actioneza "mute" si nu merge constant trebuie sa apas de multe ori o tasta ca sa execute o comanda.
    2. Cand dau reboot la receiver el ramane blocat fiind necesar scoaterea alimentarii

    Am instalat imagini noi diverite versiuni si cu FlashWizard si prin serial cu dreamup (flash erase de mai multe ori inainte de a instala o imagine noua) si tot fara nici un rezultat. Bineanteles am schimbat si bateriile din telecomanda. Mentionez ca schimbarea calanelor din interfata web se poate face fara probleme.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by g_alex View Post
    Dm 500 cu probleme:
    1. Telecomanda functioneaza foarte greu si da coduri gresite sau receiverul le interpreteaza gresit ex: cand apas tastele de schimbare a canaleor de multe ori se actioneza "mute" si nu merge constant trebuie sa apas de multe ori o tasta ca sa execute o comanda.
    2. Cand dau reboot la receiver el ramane blocat fiind necesar scoaterea alimentarii

    Am instalat imagini noi diverite versiuni si cu FlashWizard si prin serial cu dreamup (flash erase de mai multe ori inainte de a instala o imagine noua) si tot fara nici un rezultat. Bineanteles am schimbat si bateriile din telecomanda. Mentionez ca schimbarea calanelor din interfata web se poate face fara probleme.
    Poate nu e asta , dar merita sa verifici .
    Dute la Setari/Setari avansate/4.Telecomanda poate nu e pe Default (Enigma) .

    .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti multumesc pentu sugestie dar nu e asta

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clona sau original?
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este Original

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by g_alex View Post
    Este Original
    Am ramas fixat la punctul 1 , acuma am citit mai atent , sursa poti sa o verifici ?. Poate e "beteaga" si nu da Power suficient .
    .

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Am ramas fixat la punctul 1 , acuma am citit mai atent , sursa poti sa o verifici ?. Poate e "beteaga" si nu da Power suficient .
    Am masurat sursa si chiar am inlocuit-o cu una asemanatoare doar ca avea 3 A (fata de 2 A la dream) si se comporta la fel.
    E o problema ciudata, merge e ok dar e enervanta rau problema cu telecomanda

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate fi telecomanda defecta.
    SHALOM

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai reset si pui

    the gemini project 4.2.0

    cccam 2.09

    si va merge
    REGARDS

  10. #10
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    Dai reset si pui

    the gemini project 4.2.0

    cccam 2.09

    si va merge
    REGARDS

    sa stii ca de la cccam e !
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Clona sau original?
    sa inteleg ca daca aparatul e clona defectul este hardware iara daca este original defectul este software ? ciudat mod de a gandi

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pt. raspunsuri chiar si pt. cele fara nici o legatura sau logica dar....
    Nu e problema de soft, am avut instalate toate variantele de gemini inainte de 4.6 si cu aceasta versiune mi-a mers bine pana de vre-o 2 saptamani. Am instalt recent chiar si Nimeses 4.4 si tot la fel se comporta.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by g_alex View Post
    Va multumesc pt. raspunsuri chiar si pt. cele fara nici o legatura sau logica dar....
    Nu e problema de soft, am avut instalate toate variantele de gemini inainte de 4.6 si cu aceasta versiune mi-a mers bine pana de vre-o 2 saptamani. Am instalt recent chiar si Nimeses 4.4 si tot la fel se comporta.
    E vb de sensibilitatea receptorului ,a partii de intrare,nu mai zapaciti telecomanda ,e hard,nu soft ,pe dm800 telecomanda de la dm500 face comanzile din orice pozitie ,vreau sa spun anumite comenzii nefiind compatibila in totalitate ca functii.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si cea mai banala solutie, ca n-ai ce pierde, desfa telecomanda, incearca sa o cureti si vezi apoi cum merge.




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top