Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: despre carduri

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default despre carduri

    Are cineva idee ce carduri( funcard, gold) pot fi folosite pentru cam viaccess?

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gold si funcard , dar nu mai poti vedea mare lucru decat cateva canale sporadice ce nu au renuntat la vechile revizii PCB 2.3 si PCB 2.4.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    Buna ziua.
    Am un dreambox 500-s un cas3 si un card FUNCARD , pot programa cardul cu keys de ex. pt. a-l folosi pe alt receiver ,de digi, in scopul decodarii programelor?
    Multumesc pentru ajutor.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulisan View Post
    Buna ziua.
    Am un dreambox 500-s un cas3 si un card FUNCARD , pot programa cardul cu keys de ex. pt. a-l folosi pe alt receiver ,de digi, in scopul decodarii programelor?
    Multumesc pentru ajutor.
    nu ai ce sa mai vezi cu funcard....iar in rec digi nu merge alt card ,decat cel imperecheat cu receptorul

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc.Cu alte modele de carduri : KNOTCARD,PLATINUM,TITANIUM etc. se mai poate face ceva ?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    nu ai ce sa mai vezi cu funcard....iar in rec digi nu merge alt card ,decat cel imperecheat cu receptorul
    Buna seara.
    Cu FUNCARD programat cu ceva gasit pe net am reusit sa fac DM500-S sa decodeze RAI de pe HOTBIRD,deci se poate.
    Seara buna domnilor.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulisan View Post
    Buna seara.
    Cu FUNCARD programat cu ceva gasit pe net am reusit sa fac DM500-S sa decodeze RAI de pe HOTBIRD,deci se poate.
    Seara buna domnilor.
    pai mai merge si minimax pe 4w, daca astea sunt canale interesante tu sti mai bine.......

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mesteru222 daca luam de bun faptul ca FUNCARD nu mai poate decoda nimic nu demonstram contrariul pentru altii care-s incepatori ca si mine.Ideea este ca functioneaza FUNCARD cu dream existand si key pt a-l programa.A reusit cineva sa citeasca cu cas3 sau phoenix vre-un card de la DIGI sau alt fel de card preplatit ?
    O zi buna.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI View Post
    Si pe mine m-ar interesa....citirea unui card ori care ar fi el....dar nici macar un HowTo n-am gasit. De cind ma chinuesc cu cas 3...tot le invirt dar fara nici un rezultat.Nici macar nu stiu daca se poate cu cas3 ,dar.....lipsa de info
    cardurile sunt protejate , nu merg citite asa simplu............cum cred unii ,care vor sa le cloneze.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    cardurile sunt protejate , nu merg citite asa simplu............cum cred unii ,care vor sa le cloneze.
    @mesteru222
    1-nu sunt intocmai un incepator in ceea ce priveste MCU-urile gen PIC sau ATMEL sa cred ca iei un pic de ex. care-i protejat la citire il bagi in cas , willem si gata l-ai clonat !
    2-daca stii ceva concret ajuta-ne,nu-i nevoie sa fii arogant.
    3-din ceea ce stiu ca de ex. : in sti5516-17-18 transferul intern dintre cpu si ram se face criptat , asadar nu am asteptari ca datele dintre proc si eeprom-ul extern sa se faca altfel sau cele dintre card si proc !
    Ideea unui forum ,dupa parerea mea este ca se pune o intrebare iar cine stie raspunsul la acea intrebare il da , daca are bunavoita !
    Vreau sa invat nu vreau sa fur cum sugerezi domnule mesteru222 !
    Scuze de offtopic,seara buna.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulisan View Post
    ...nu sunt intocmai un incepator in ceea ce priveste MCU......
    ..... transferul intern dintre cpu si ram se face criptat ....

    uitate si tu la shop ce carduri se mai tranzactioneaza .

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot vreti sa invatati....................

    http://www.sat-television.com/forumdisplay.php?f=293

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum programez un FUNCARD cu fun 6 in 1 ? Am programat FUN cu flash si ext eeprom din una din arhivele fun 6in1 insa nici vorba sa-mi vada cardul in receiver.Multumesc.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @BOO*BI :

    Merge programat FUNCARD-ul cu http://fisierulmeu.ro/26PMM57KK0EI/f...03-09-zip.html nu-i nicio problema...DAR : cum facem sa programam FUN-ul cu asa numitele "fun6in1" unde sunt 2 flash-uri si 6 fisiere hex ... fisierul "flash" fiind programul.Din ceea ce am citit fun-ul are nevoie doar de 2 fisiere : flash(programul) si key-le (hex) in ext eeprom...
    Mie nu mi-a reusit programarea cu acele fisiere fun6in1 !

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vorbind din aduceri aminte
    in ,,iepoca" de glorie a dBox1 camul integrat in acesta se transforma din ir**det**o in i**rde**to allcam , pentru acestea era necesar programarea FUNn cu fisiere xin1 ( adica x sisteme in unul ) ; acelasi lucru valabil pentru cam-urile idt standallone transformate in allcam
    pentru folosirea in alte camuri ( non allcam sau seca/via etc ) se foloseau cite dou fisiere pt eeprom ( intern si extern ) + flash ; la 6in1 este un sinhur eeprom ( intern ) + flash .
    Pentru citirea atit a xin1 cit si FUN_seca folositi gbox

    De prin 04 de cind cu seaca2 la italieni s-a trecut la smartcardurile cu sistem de operare ( titanium ) ; acum sint in voga m2+(inca) si gammacard

    Despre cititul smartcardurilor originale este mai complicat , zapacirea lor se face cu dispozitive hw ( unlooper ) si programe dedicate fiecarui generatii rezultind un mosc.

    Daca citeai cu atentie la shop vedeai ca sint 2 tipuri de hackcarduri la vinzare , un tip de nelooper si se cauta 2 tipuri de smartcarduri .

    De ce nu se trimbiteaza ..... pentru ca poti lua ban ( am patit-o pe boompedia pentru mult mai putin )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top