Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Testing Illusion C3 !

    Testarea lui Illusion C3 a fost incitanta , interesanta si insotita de surprize ! Interesanta pentru ca este un receptor oarecum diferit de restul celor de pe piata , interesanta pentru ca are functionalitati din categoria "raritatilor" si plina de surprize pentru ca , la fel ca mai toate patchurile este prost ... ca sa nu zic total ... nedocumentat !
    Conceput initial ca receptor dedicat unui sistem de encriptie ( CONAX ) a fost ulterior dezvoltat spre un receptor multicam ... asta a fost posibil datorita unei structuri modulare inteligente a firmwarelui.

    Structura patchului este mai simpla de cat ceea de la Strong ... acolo Bootloaderul este un factotum ... el gestioneaza incarcarea tuturor componentelor ... aplicatie, patch, keytable si settings.
    In cazul patchului Illusion loaderul se incarca simultan cu aplicatia program ... ca deobicei la sfarsitul flash-ului ! su controlul aplicatiei program , ca funtie a meniului system , se desfasoara incarcarea CAS system-ului si emulatorului ( vectra ).

    CAS system-ul este un modul soft tip nulticam care implementeaza : Conax, ****** si Viacces si permite citirea cartelelor oficiale pentru aceste sisteme de codare ... se stie ca Conax este OK ! ca de curind s-au rezolvat unele probleme pentru ****** si ... speram sa mearga in Viaacess si functiile ACT si AU !

    EMU system-ul este un emulator soft la nivelul tuturor celor la moda ! adica stie toate sistemele clasica si N2 !

    Ce este nou din punct de tehnic : blind scan ( scanare automata a transponderelor unui satelit ca functie de tunner ! ) si Disecq swich ( 1 la 2 ) incorporat ... comutare directa intre doi sateliti ... eventual Sirius si Hotbird .

    Surprinde neplacut aspectul rudimentar al meniurilor precum si controlul neingrijit al afisarii meniurilor cu supramodulare si irizari pe marginile textelor.

    Gasiti tot ce aveti nevoie pentru a intala si tine la zi acest soft la :

    http://www.la-cafetera.com/illusion.htm

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Si ar mai fi ceva ...

    Asta-i chiar interesant !

    "
    -activacion for SHARING over box to box or RS232 cable/null-modem/.

    Sharing working card: Viaccess,Seca,CryptoWorks....

    1. - connect cable between boxes
    2. - start master box (the one that have a card)
    3. - start the slave box (without a card)

    "

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Treaba cu ,,sharing box to box'' am mai semnalat-o si eu de citeva ori un lucru destul de folositor si se pare perfect functional cu cartela Max dar pe vremea aceea nimeni nu parea interesat...poate acum ca d-nul mihaip a descoperit acest receptor se va acorda o atentie mai mare acestui subiect...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista vreun patch care face autopupdate la cartela max?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asta v-om afla curind !

    O sa aflam curand ! adica pe 30 septembrie ! deocamdata avem doar zvonistaica ... unii zic ca da ! altii ...
    Cat despre sharing ... de curand , se zice , s-a rezolvat problema blocajelor frecvente ...

  6. #6
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default testing illussion c3

    ptr Domnu" MIHAIP si nu numai :un posesor de ILL c3 are urmatoarea problema ....Multzumesc ptr. raspunsul prompt. Din pacate, am testat deja codul introducindu-l din toate meniurile ,dar fara nici un rezultat: meniul cu tabelele de provideri si chei refuza sa apara.Poate imi scapa mie ceva... Acest cod(4479) il gasisem si eu chiar pe site-ul indicat de dvs, dar pentru alt model de illusion - t10/t20 (nu c3), inclusiv cu descrierea caii de urmat (adica din ce meniu de tasteaza codul).Deci, intrebarea ramine: care este codul si in ce meniu se tasteaza la modelul illusion c3 cu multicam si VECTRA ultima versiune (3.41 din 8 sept.a.c.).Manualul de utilizare il am si de la dealer, si de pe internet (illusionsat.com, la-cafetera.com), dar nu ajuta in aceasta privintza, el descriind functziile receptorului nemodificat, respectiv cu cam conax). Am pus aceasta intrebare si pe doua situri (la-cafetera si satellites.co.uk, sub user name JULIANDO,insa pina acum n-am primit raspunsuri relevante.Aparatul fiind in garantzie, fara acest cod trebuie sa ma duc la dealer (diadi,care, culmea, nu stie acest cod ) la fiecare schimbare simpla de chei.Asa ca astept in continuare ajutorul dvs, ptr. care va multzumesc anticipat. Iulian Dumitru .P.S.Am incercat sa-l ajut dar eu nu mai am acest tip de aparat si deci nu pot rezolva problema!
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca te explici mai bine poate te pot ajuta eu
    despre ce cod vorbesti ca nu prea te inteleg

  8. #8
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default testing

    Quote Originally Posted by gubala
    daca te explici mai bine poate te pot ajuta eu
    despre ce cod vorbesti ca nu prea te inteleg
    cred ca omul vrea sa modifice keyle in editor si zice ca nu intra cu 4479 probabil e o noua versiune de vectra.la mine editarea se facea fara cod
    ...
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default Max tv pe illusion c3 conax

    Salutare!
    A reusit cineva sa vada pachetul Max Tv cu un Illusion c3 conax?
    Daca da, va rog spuneti-mi cu ce varianta de soft si multicam.
    Multumesc anticipat tuturor celor care pot da lamuriri.
    Ai grijă să obţii ce ţi doreşti n viaţă sau vei fi obligat să te mulţumeşti cu ce primeşti.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Emile ...

    Emile ... simplu ! intri in meniul APLICATII ... ai acolo cele daua componente ... MULTICAM si VECTRA ... click pe VECTRA pardon OK ! si gata ai tabela de coduri ... butoanele colorate activeaza diferitele functii de editare ...

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr.nicco.
    max tv merge si pe illusion 3 conax.nu stiu sigur ce multicam iti trebuie descarcati ultimul si incearca sa vezi daca iti intra.mie mia intrat si digi tv cu ultimul multicam dar nu aveam cartela activata.bafta

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default illusion c3

    ... am incercat toate multicamurile aparute pana in prezent:inclusiv 5.5.5b si nici un rezultat.
    Poate cineva sa confirme ca in momentul acesta vede Max tv pe illusion c3 conax?
    Ai grijă să obţii ce ţi doreşti n viaţă sau vei fi obligat să te mulţumeşti cu ce primeşti.

  13. #13
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Emile ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Emile ... simplu ! intri in meniul APLICATII ... ai acolo cele daua componente ... MULTICAM si VECTRA ... click pe VECTRA pardon OK ! si gata ai tabela de coduri ... butoanele colorate activeaza diferitele functii de editare ...
    Asha era la illussionul meu dar se pare ca persoana care ma contactat pe mail are alt soft altfel ar vedea keile intrand in meniul VECTRA....EU STIAM CA SUNT PE PROVIDERI FIECARE CU SISTEMUL SAU DE CODARE dar [email protected] zice ca nu poate intra in acest meniu,eu nu am cu ce sa testez ptr ca nu mai am ilusionc3...dar nu m-ar mira sa fie o erroare umana
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  14. #14
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: illusion c3

    Quote Originally Posted by nicco
    ... am incercat toate multicamurile aparute pana in prezent:inclusiv 5.5.5b si nici un rezultat.
    Poate cineva sa confirme ca in momentul acesta vede Max tv pe illusion c3 conax?
    nu stiu daca in prezent mai merge cartela de max desi nu vad motivul ptr care nu ar merge ,dar stiu ca la mine mergea perfect cu multicam si cu soft VECTRA care emula si celelalte canale nu stiu insa daca reusea sa updateze cartela ptr luna urmatoare de pe satelit
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Romania
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default illusion c3

    la mine merge max cu multicam 5.5.8B, inca nu a trecut o luna sa vad daca face update
    funct si in shar
    Skysat2
    nu am fost creati ca sa fim insule

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS testing new version of TPSCrypt
    By gepeto in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 25th May 2006, 22:40
  2. Is CABO already testing Nagra2???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 29th December 2005, 01:54
  3. SRG testing Via2,5?
    By digix in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th December 2005, 22:57
  4. Testing ECHOLITE DSB 790
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 6th December 2005, 19:55
  5. ZEETV is testing FTA
    By JPS in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 10th November 2005, 05:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top