Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default programare in matrix cam in cj

    salut, caut pe cineva sa imi programeze un matrix reloaded in penta 1.2 in cj.

    mersi

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si io as vrea sa stiu:P)

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai exact daca e un posesor de CAS 2, CAS 3 in cj dispus sa ma ajute.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Luati legatura cu Atilla la Digital Satellite.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult nrares, o sa il contactez.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un CAS 2 daca nu reusiti cu Attila. Nu l-am mai folosit de pe vremea cand foloseam Matrix Cam si Titanium. Mai pot fi folosite la ceva?
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate programa usor si cu un laptop cu driverul corect.

    problema este ca dupa programare , la schimbarea intre sistemele de codare se blocheaza iremediabil..

    si trebuie cautat iar pe dl Atilla..

    alminteri e bun pentru Rai Uno si alte programele in seca...

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai eu pentru matrix + titanium il vreau.... cat mai merge

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca atilla nu are momentan un CAS 2 sau 3.

    sorin_bidian ai pm

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Smile Salutare!

    am si eu cas 2 si cas3 plus dar din pacate sunt departe de tine,o intrebare de ce penta 1.2? si nu alt soft?am si eu si titan card si opus card si knot card se mai pot folosi la ceva?
    bine bine in afara de a razui parbrizul la masina.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu din ce am inteles, penta 1.2 + titanium => N2 fara AU.

    oposcard, knot card au acelasi HW si se poate pune soft de didem sau cerebro.

    Oricum si oposul si didem sau cerebro stiu N2.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Smile sal

    Quote Originally Posted by mendark View Post
    eu din ce am inteles, penta 1.2 + titanium => N2 fara AU.

    oposcard, knot card au acelasi HW si se poate pune soft de didem sau cerebro.

    Oricum si oposul si didem sau cerebro stiu N2.
    poti sa i-mi dai mai multe amanunte sa fac teste?
    cu camul ai rezolvat?

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am rezolvat inca cu camul, insa sper in urmatoarele zile.

    Ai nevoie de toolkit v6, un phoenix, winexplorer ca sa schimbi osul la un card...

    softuri pentru ele le gasesti pe net, ideea e sa gasim si un editor care sa permita schimbarea idurilor de nagra si cheile.

    Daca ai un penta 1.2 pe toate siturile gasesti softul pentru titanium si N2 (adica nu tre sa cauti editoare samd).

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Salutare!

    se poate modifica in M2, din titanium sau din knotcard sau din opuscard?,ar fi interesant.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in m2 da, din opos sau knotcard (acelasi hw)

    in m2+ nu (nu se cunoaste OS), iar in momentul asta fisierele de conax sunt pe acest card


    titanium are alt hw

    M-am gandit un pic mai bine si se pare ca problema pentru care nu merge pe mrv sau mrb sau alte camuri de genu asta care suporta emulare '''''' e problema ca COCO nu contine 18 01 ca si al doilea CAID (cel putin asa se comporta freecamul), si din compatibilitate aceste camuri ar trebui sa se comporte la fel.

    Cel putin parerea mea este ca nu are de-a face cu faptul ca e systemul e N2 ci mai degraba cu faptul ca mrv sau altele nu stiu sa cearca caid 18 01. Evident e doar teorie pana la proba practica.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top