Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce poate decoda DM 500 , fara sharing ??

    Salut

    daca nu ai acces la net , ce soft se poate pune pe DM 500 si ce poate decoda astfel - programe / pachete ?

    Multumesc

    Romeo.

    PS. In situatia in care nu ai acces la net si ai doar un DM 500 si un Strong 6355 ce poti cumpara sau ca sa poti decoda programe ?
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    un card de la un operator dth................

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu ai net ,suna un prieten ca sa iti dea keyle de la usa

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Salut

    daca nu ai acces la net , ce soft se poate pune pe DM 500 si ce poate decoda astfel - programe / pachete ?

    Multumesc

    Romeo.

    PS. In situatia in care nu ai acces la net si ai doar un DM 500 si un Strong 6355 ce poti cumpara sau ca sa poti decoda programe ?
    Daca ai SRT6355, ceea ce am avut si eu, mai poti vedea(fara net) cu DM500, cam ceea ce vezi cu SRT-ul.
    Instalezi pe DM500 o imagine + un emulator(EMU).
    Iti recomand CCcam sau Mgcamd, pt care gasesti chei actualizate(din ce in ce mai putine).
    Fa-ti un account la http://www.satandream.com/wbb3/index.php?page=Portal
    si gasesti aici HowTo-uri si keys(ti le recomand pe cele ale lui andres66`s Keysektion

    Dar gasesti si pe acest forum cam tot ce ai nevoie legat de instalare imagine si emulator.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Salut

    daca nu ai acces la net , ce soft se poate pune pe DM 500 si ce poate decoda astfel - programe / pachete ?

    Multumesc

    Romeo.

    PS. In situatia in care nu ai acces la net si ai doar un DM 500 si un Strong 6355 ce poti cumpara sau ca sa poti decoda programe ?
    nici macar acces la net mobil?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Salut

    daca nu ai acces la net , ce soft se poate pune pe DM 500 si ce poate decoda astfel - programe / pachete ?

    Multumesc

    Romeo.

    PS. In situatia in care nu ai acces la net si ai doar un DM 500 si un Strong 6355 ce poti cumpara sau ca sa poti decoda programe ?
    Se pot edita k*ys din tuxboxcomander cu telecomanda. ( dth gica )

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ lacusta

    acces am la internet de la orange ....... dar nu ma pricep deloc sa dau net din caculator in dream .......

    am citit un topic ca este f f f f greu , daca nu chiar imposibil sa faci sharing prin internet dat de la orange, vodafone si zapp

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate am citit pe acest forum si am avut 1-2 linii de la unii avand aceeasi situatie ca a ta (internet mobil vodafone/orange) , acesti operatorii nu au "porturile deschise" , adica tu ma poti vedea , dar eu nu (te vad tot timpul OFF , asa ii vedeam pe cei 1-2)
    la zapp am inteles/citit ca merge sa se faca scb. reciproc (porturile deschise) , deci ma vezi si te vad ON
    vezi ca exista thread (1-2) legate pe aceasta tema , mai cauta pe forum si sfatul meu : culege mai multe info despre oferta de la zapp (eventual un transfer/portabilitate ca se poate acum)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    @ lacusta

    acces am la internet de la orange ....... dar nu ma pricep deloc sa dau net din caculator in dream .......

    am citit un topic ca este f f f f greu , daca nu chiar imposibil sa faci sharing prin internet dat de la orange, vodafone si zapp

    Romeo
    trimite PM cu id-ul tau de mess si te rezolv.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu internet de la vecinul prin wireless dar dupa o multime de incercari nu am reusit sa dau drumul la dream la net.Stie cineva o solutie (am incercat varianta red compartida dar nu vrea)mersi

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa vezi ceva ar nu iti garantez am nabilo dark 2 incearca nabilosat keys http://www.nabilosat.info/forum/atta...7&d=1233006193

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    Am si eu internet de la vecinul prin wireless dar dupa o multime de incercari nu am reusit sa dau drumul la dream la net.Stie cineva o solutie (am incercat varianta red compartida dar nu vrea)mersi
    pai da mai multe detalii,folosesti Ap client,Placa wireless etc,daca vecinul are router? sunt mai multe variabile.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau daca nu ai bani de investit in rooter sau AP,
    poti face "Internet connection sharing" de la calculator printr-un cablu crossover catre dream.
    In schimb merge netul la dream numai cat e calc deschis.

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    Am si eu internet de la vecinul prin wireless dar dupa o multime de incercari nu am reusit sa dau drumul la dream la net.Stie cineva o solutie (am incercat varianta red compartida dar nu vrea)mersi
    Daca ai net wireless, cum legi dreamul? Prin access point?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact. ZyXel B-420 am eu si merge perfect. Asta ca nu am mai vrut fir prin mijlocul camerei....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top