Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: setari motor

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default setari motor

    Stie cineva unde gasesc in dream fisierul cu pozitiile satelitilor,mentionez ca am montura HH si de cate ori schimb imaginea trebuie sa caut din nou toti satelitii,stiu ca ar fi mai simplu cu gotoXX dar antena mea nu este prea bine montata asa ca nu am alta solutie
    Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Stie cineva unde gasesc in dream fisierul cu pozitiile satelitilor,mentionez ca am montura HH si de cate ori schimb imaginea trebuie sa caut din nou toti satelitii,stiu ca ar fi mai simplu cu gotoXX dar antena mea nu este prea bine montata asa ca nu am alta solutie
    Multumesc
    Eu imi fac singur setting-urile , si mi le salvez pentru siguranta cu DCC.
    Scriu denumirea salvarii la Name Backup , bifez ce vreau sa salvez la Restore Options si apas pe Backup.



    Pentru a reveni la settingul dorit , caut care vreau sa o restaurez , apas pe Restore si gata .



    Salvarile setting-urilor le gasesti in Folderul lui Dream Control Center .



    Nu e cu mult mai complicat ca ce se indica mai sus in link , dar e sigura 100 % .
    .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Eu imi fac singur setting-urile , si mi le salvez pentru siguranta cu DCC.
    Scriu denumirea salvarii la Name Backup , bifez ce vreau sa salvez la Restore Options si apas pe Backup.



    Pentru a reveni la settingul dorit , caut care vreau sa o restaurez , apas pe Restore si gata .



    Salvarile setting-urilor le gasesti in Folderul lui Dream Control Center .



    Nu e cu mult mai complicat ca ce se indica mai sus in link , dar e sigura 100 % .
    Si asta e valabil si daca schimbi imaginea ?

    Cat despre cele postate de Savin am cautat in var/tuxbox/config/enigma dar acolo sunt toate setarile pe mine m-ar interesa doar cele pt.motor daca se pot salva separat
    Multumesc

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Si asta e valabil si daca schimbi imaginea ?

    Cat despre cele postate de Savin am cautat in var/tuxbox/config/enigma dar acolo sunt toate setarile pe mine m-ar interesa doar cele pt.motor daca se pot salva separat
    Multumesc
    Da , acuma am Nabilo si setarile de baza le-am inceput cand aveam imaginea originala , merg pe orice imagine (am schimbat cateva pana acuma). Din cand in cand mai fac o salvare cand modific cate ceva , dar cand am luat DM-ul am facut toate setarile manual , si de atunci le am (bine cu modificarile ulterioare) , dar baza e de la inceputuri .
    .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Da , acuma am Nabilo si setarile de baza le-am inceput cand aveam imaginea originala , merg pe orice imagine (am schimbat cateva pana acuma). Din cand in cand mai fac o salvare cand modific cate ceva , dar cand am luat DM-ul am facut toate setarile manual , si de atunci le am (bine cu modificarile ulterioare) , dar baza e de la inceputuri .
    Mersi tare mult am facut acum si eu un Backup si la prima schimbare de imagine o sa-l folosesc
    Inca o data multam

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si totusi nu salveaza si pozitiile satelitiilor ,asa ca dupa fiecare schimbare de imagine nu ramane decat sa caut din nou satelitii
    Oricum mersi de ajutor

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Si totusi nu salveaza si pozitiile satelitiilor ,asa ca dupa fiecare schimbare de imagine nu ramane decat sa caut din nou satelitii
    Oricum mersi de ajutor
    Eu folosesc GoTo XX si la mine merge perfect .
    Pentru Restore , la Restore Options ai bifat iar Satelites , Services , Bouquets si Config ?.
    .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Eu folosesc GoTo XX si la mine merge perfect .
    Pentru Restore , la Restore Options ai bifat iar Satelites , Services , Bouquets si Config ?.
    La mine este problema pt ca nu am antena prea bine montata asa ca nu pot folosi GOTO XX.
    Am bifat exact cum este in exemplul trimis de tine.Oricum mersi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top