Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot sa aplic patchul la un strong 4401evo? (incepator)

    Buna

    Am cumparat recent un strong 4401 impreuna cu un abonament maxtv. Am vazut la sectiunea "strong files" ca exista acest fisier strong_SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_050831-2nd.zip.

    Este acest zip tot cea ce imi trebuie ca sa pot deschide si alte pachete cu strongul meu?
    Ce soft pe pc imi trebuie pt al downloada?
    Care sunt pasii de urmat dupa aceea?

    Intrebarile sunt foarte simple si probabil este plictisitor sa scri un raspuns la ele pe intelesul unui incepator, asa ca eu va multumesc anticipat.



    Florin

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intrebat si eu la fel ca tine, si pana la urma a trebuit sa scotocesc putin si sa risc fara sfatul nimanui. Poate pentru unii este o operatie mai mult decat banala si de aceea nu se ostenesc sa raspunda.
    Iti trebuie cablu null modem configurat in felulu urmator: 1+6-4, 2-3, 3-2, 4-1+6, 5-5, 7-8, 8-7. (configuratia pinilor pentru cele doua mufe seriale mama). Poti folosi o bucata de cablu UTP (de retea).
    Urmatoarea treaba ar fi sa dai jos de la sectiunea strong file, fisierul"patch srt 440x new loader system". Acolo ai doua executabile. Unul este pt download din PC in rec (STB), DnUp Manager, iar altul este pentru introducere, editarea cheilor. Tu nu trebuie decat sa downlodezi in receptorul tau patch-ul pe care spui ca deja il ai, cu ajutorul Dn Up Manager. La mine merge perfect. Daca ai cablu corect confectionat, nu exista nici un risc. In speranta ca te ajuta acest raspuns iti urez baFTA!
    benix

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna benix

    O sa incerc.
    Multumesc mult de tot. Ramin dator ...


    Florin

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asa este ...

    Asa este ... pe orice forum exista si ... noi nascuti ! pentru ei "veteranii" au lasat scris ... pe ici pe colo cate ceva despre toate lucrurile vechi si noi care-ti stau in fata ... foloseste intens functia "search" si daca nu da rezultate ... intreba publicul ! sau direct "expertii" !

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DA !

    Acest lucru a fost verificat de mestereul Attila de la Prosat si zice ca DA !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. incepator
    By criss23 in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 16th May 2006, 19:33
  2. Care era patchul pt SRT 4401
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 12th April 2006, 17:48
  3. Replies: 3
    Last Post: 15th August 2005, 11:45
  4. Replies: 1
    Last Post: 7th August 2005, 21:46
  5. INCEPATOR help !
    By 2flash in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 22nd March 2005, 10:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top