Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dbox2 nokia 2intel

    receptorul buteaza continuu,prima data cind l-am pornit buta ,apoi cu dbox2bootmanager am reusit sa schimb imaginea.a mers citeva minute dupa care a inceput sa buteze din nou si nu pot sa-i mai fac nimic.rog mult cine poate sa ma ajute.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu dbox2bootmanager da urmatorul mesaj .debug: BMon V1.0 mID 01
    debug: feID dd gtxID 0b
    debug: fpID 5a dsID 01-2e.85.e0.06.00.00-19
    debug: HWrev X5 SWrev 0.81
    debug: B/Ex/Fl(MB) 16/16/08
    WATCHDOG reset enabled
    dbox2:root> debug:
    BOOTP/TFTP bootstrap loader (v0.3)
    debug:
    debug: Transmitting BOOTP request via broadcast
    debug: Got BOOTP reply from Server IP 192.168.5.4, My IP 192.168.5.3
    debug: Sending TFTP-request for file C/Program Files/Dbox2 Bootmanager/ppcboot_w
    riteflash
    will verify ELF image, start= 0x800000, size= 201596
    verify sig: 262
    boot net: boot file has no valid signature
    Branching to 0x40000


    ppcboot 0.6.4 (Apr 11 2002 - 16:10:44)

    Initializing...
    CPU: PPC823ZTnnA at 67 MHz: 2 kB I-Cache 1 kB D-Cache
    *** Warning: CPU Core has Silicon Bugs -- Check the Errata ***
    Board: ### No HW ID - assuming TQM8xxL
    DRAM: (faked) 32 MB
    Ethernet: 80-50-9c-10-ff-c5

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu alta img.si eu am patit odata,am schimbat bootmanager pe win98 si a luato brici.
    sau dai cu imgflashasistent
    350 kg de scule!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa incerc.curios este ca ,cu o alta imagine nu-mi mai deschide fereastra in dboxbootmanager unde incepe sa scrie ce am postat mai sus ci imi apare o eticheta.imaginile au fost puse altadata si au mers.este posibil sa fie din memoria ram sau din linux ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu mai multe img ca asa am patit si eu pe xp,iar dupa ce am reusit sa bag o img am bagat dupa acea cu img2box si a mers perfect.
    350 kg de scule!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default incet

    Pentru inceput sa pui cu bootmanager o imagine neutrino,pentru ca enigmele nu prea se impaca bine cu bootmanagerul.
    Dupa care merge sa pui cu image2box ce fel de imagine vrei tu. Si sper sa nu mai ai probleme.
    Daca nici asa nu vrea ,s-ar putea sa fie altceva.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: incet

    Quote Originally Posted by claudiu
    Pentru inceput sa pui cu bootmanager o imagine neutrino,pentru ca enigmele nu prea se impaca bine cu bootmanagerul.
    Dupa care merge sa pui cu image2box ce fel de imagine vrei tu. Si sper sa nu mai ai probleme.
    Daca nici asa nu vrea ,s-ar putea sa fie altceva.
    mda buna idee! numai ca nu totdeauna scrie cu img2box din neutrino
    350 kg de scule!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc am rezolvat.a fost cu totul o alta problema.[/quote]

  9. #9
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    uita sa opreasca tftpboot si dupa ce il scotea din priza si il baga iar ...iar pleca ... asa sa fie ?
    Toate Cele Bune !



  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    flash erase?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by irishman
    flash erase?
    la bootmanager nu trebuie flash erase ptru ca face el automat.
    @inocentu de ce nu ne scri care a fost problema ca pe viitor sa stim ce sa facem.
    sau mcar un log cu ce sa intamplat de ai rezolvato,daca ai salvat
    350 kg de scule!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    [email protected]@road
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i-mi permit sa va spun eu fiind foarte bun prieten al inocentului
    problema a fost multicamul cumparat de el si care se pare ca are o mica defectiune dupa ce a fost extras din box totul a fost ok! asta dupa ce n-a facut nimicvreo 3 saptamani nici macar sa citeasca vreun card de vreun fel.
    ps noroc ca nu l-am cumparat eu

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi cer scuze, nu am vrut sa par secretuos.problema a fost ca acum citva timp am cumparat un multicam3 pe care nu am reusit sa-l fac sa-mi vada o cartela.apoi m-am ambitionat si am mai facut rost de unul care mi-a dat peste cap receprorul.pare greu de crezut dar asta este adevarul.persoanele de la care am luat multi..nu au nici o legatura cu aceasta situatie sint baieti o.k.este posibil ca eu sa fi gresit ceva.IAR LA INCHEIERE MA INTREB,oare nu are nimeni multicam pe care sa-l foloseasca ?(nu s-a inghesuit nimeni sa posteze ceva concret cind am intrebat)

  14. #14
    AtHeNaEvM
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: incet

    Quote Originally Posted by gogi
    Quote Originally Posted by claudiu
    Pentru inceput sa pui cu bootmanager o imagine neutrino,pentru ca enigmele nu prea se impaca bine cu bootmanagerul.
    Dupa care merge sa pui cu image2box ce fel de imagine vrei tu. Si sper sa nu mai ai probleme.
    Daca nici asa nu vrea ,s-ar putea sa fie altceva.
    mda buna idee! numai ca nu totdeauna scrie cu img2box din neutrino

    sunteti jenanti de penibili! (improprie formulare totusi..)

    daca habar nu aveti, de ce nu va puteti abtine de la sfaturi "fantastice"?!

    ca sa detaliez putin, ce lagatura are gui (enigma, neutrino, lcars etc) cu procedura de rescriere a flash-ului? DBOX II Boot-Manager e o aplicatie pentru windows care integreaza implementari de rarp/bootp/dhcp/tftp etc + procedura de erase/write, facuta in asa fel incat orice *maestru* sa poate sa-si rescrie flash-ul dbox-ului fara sa inteleaga prea multe din ceea ce se intampla....si in final sa poata posta pe forum cat de mare specialist e ....

    sper ca nu e nevoie sa detaliez de ce nu are de a face s*** cu prefectura
    ....faceti bine si ganditi putin inainte de a va lansa in discutii savante!

    INOCENTUL: modul in care descrii problema si log-ul postat (incomplet)...nici nu merita efortul de a fi ajutat.

    iar in ce priveste multicam-ul: nu am sa-ti dau "solutia la cheie", dar ideea de baza e urmatoarea:
    - multicam-ul trebuie sa fie unul "suportat"
    - instalat corect hardware
    - sa incarci (modprobe, insmod) modulul multicam.o - asta e partea low-level (poate fi configurata in unul din script-urile care le invoca init)
    - sa ai configurata corect aplicatia (aka cam, emu, cardserver etc) care va citi respectivul slot (high-level)

    sper sa te ajute mai mult "tabla inmultirii" decat sa memorezi 10 rezultate...

    atat timp cat butonul albastru e acolo unde e (sper ca s-a inteles aluzia...extrapolati!) cel putin bunul simt sa nu faci pe "maestrul" atunci cand nu e cazul e un minim necesar.

    ce spuneti?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @AtHeNaEvM daca esti asa tare in linux de ce nu sari in ajutor cand este nevoie?eu am scris din proprie experienta.nu ca as fi vreun as in linux.
    si daca tot esti asa tare,pune gheara pe un emu,desfa-l bucatele si dezvolta-l.
    ca de vrajeala si pareri sunt satul.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NOKIA dbox2
    By GAGI in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 20th May 2006, 21:35
  2. Nokia Dbox2
    By picieri in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 18th March 2006, 19:39
  3. Nokia Dbox2
    By crisbig in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2005, 20:15
  4. vand nokia dbox2
    By mh80cos in forum Shop
    Replies: 6
    Last Post: 15th December 2005, 20:49
  5. dbox2 nokia*2intel
    By INOCENTUL in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 3rd July 2005, 14:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top