Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: hss dublu tuner

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca a incercat sa puna cablul de la lnb direct in tunerul 2 fara loop atunci probabil ca tunerul 2 e defect ; daca are posibilitatea poate masura tensiunea care iese din tunerul 2. Avind in vedere ca esti un expert exclud problemele de mufari gresite.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Onesti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar daca nu are tensiune IN tunerul sar putea sa functioneze.
    Ia semnal din primul ,din OUT,bagal in al 2-lea in IN .
    Fa-i o revenire la setarile de fabrica si ar trebui sa functioneze.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am alta problema ce reciverul dublu, nu pot sa prind nici un post de pe TP verticale. Mai are cineva aceasta problema? Si mai e ceva, in contract este trecuta seria gresita a cartelei 2 si asa ca nu sa activat....
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cothy View Post
    Eu am alta problema ce reciverul dublu, nu pot sa prind nici un post de pe TP verticale. Mai are cineva aceasta problema? Si mai e ceva, in contract este trecuta seria gresita a cartelei 2 si asa ca nu sa activat....
    daca sunt legate in loop si nu ai LNB dublu e firesc sa nu prinzi

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    daca sunt legate in loop si nu ai LNB dublu e firesc sa nu prinzi
    Eu am un LNB simplu, care intra in LNBin Room1, si din LNBout Room1 Loop pe LNBin Room2.

    Eu nu pot sa prind programmele pe Vertical nici in camera1 nici in 2. Chiar daca scot loopul dintre Room1 si room2, tot nu le vad.

    E stricat reciverul sau gresesc eu cu ceva?
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucale
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cothy View Post
    Eu am un LNB simplu, care intra in LNBin Room1, si din LNBout Room1 Loop pe LNBin Room2.

    Eu nu pot sa prind programmele pe Vertical nici in camera1 nici in 2. Chiar daca scot loopul dintre Room1 si room2, tot nu le vad.

    E stricat reciverul sau gresesc eu cu ceva?
    Cumpara un lnb twin. Are 2iesiri separate, una pt fiecare intrare de pe receptor

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnalu pe hss dublu e foarte oscilant pe tpurile de pe intel care le mai are digi(12687H,12723H,12643H,12527H) asta mai ales dupa ce sta scos din priza oscileaza semnalu in draci de la 98-60 chiar 30 desi antena e reglata la sange ,pe tpurile de pe thor5 sta constant la 98 semnalu.Am legat de pe lnb quad si pe alte receivere e semnalul full stabil pe tpurile de pe intel ale lui digi.Si la voi face asa? Sa aiba problema cu frecventele inalte? Nu cred pt ca de ex pe tpurile focus e semnalul full stabil.Stiu ca pe tpurile digi e calitatea mai slaba dar nici sa oscileze asa tare incat sa scartaie imaginea -asta mai ales am zis dupa ce sta scos din priza

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu inteleg cum puteti sa prindeti semnal pe Intesat 10-02 cu o antena asa de mica, deaorece chiar si 1.4M uneori sunt niste oscilatii de semnal de te apuca toti nervii.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Frecventele alea 12687H,12723H,12643H,12527H, sunt pe intelsat 10-02 spot 3x ceva de genu si le vad multi te asigur,nu inteleg de ce nu le trece digi si pe astea pe thor 5,faza e ca pe dublul meu se manifesta cum am zis mai sus,asa e si la voi?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top