Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 20 EUR (20%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,644
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela de la digi

    merge in dragon cam sau in dreambox?



  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Momentan,cartela de la digi merge doar in receiverul lor.O data bagata cartela in receiver lor,cartela va functiona doar in acel receiver,aceasta functionare a receiverului cu cartela se numeste imperechere.Inca n-am incercat o cartela virgina,adica neintrodusa in receiverul lor,sa o bag intr-un humax cu nagra sau alte modele de receivere cu nagra,poate se va imperechea.Poate a experimentat cineva.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,644
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-a disperat receptorul asta.oricum o sa-mi cumpar un dragon si o sa fac probe.am vazut ca multe cam-uri care stiu si nagra au nevoie de box key .cum se poate afla?mai devreme sau mai tarziu vor reusi si pt nagra mai ales daca au reusit cu nds.



  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bah voi sunteti culmea ... cititi ce scrie AICI , iara daca va plictisiti, nu va convine si vreti alceva, luati-va card MAX sau FOCUS ...

    ovex

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau spus alcumva, mai pe intelesul vostru ... cand caseritza trimite la server seria de la receiver, dupa ce introduce datele, cel de acolo vede pe ecran BK-ul sau ... poate nici nu-l vede ..., chiar asa ... de ce ar trebui sa-l stie? . Acesta fiind deja introdus in baza de date a programului de cryptare, ce rost are sa apara si pe monitorul celui care opereaza imperecherea. Omul de acolo probabil ca introduce doar seria rec si seria card, iar apoi bifeaza un campuletz de activare ... si asta pentru o protectie mai sigura ... Sti tu? Oricand si oriunde, pentru niste atentii, unele informatii mai scapa ... Asa este mai SIGUR.

    ovex

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu inteleg ce vreti sa faci cu BOXKEYul

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,644
    Posts Thanks / Likes

    Default

    noroc ca am platit abonamentul numai pe 6 luni.cum a-mi scade le dau gunoiul inapoi si-mi iau MAX!



  8. #8
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    Bah voi sunteti culmea ... cititi ce scrie AICI , iara daca va plictisiti, nu va convine si vreti alceva, luati-va card MAX sau FOCUS ...

    ovex

    Scuza-ma frate ca te contrazic,dar mai exista si experti pintre noi care mie personal mi-au demonstrat ca este totusi posibil acest lucru.Toata stima acelor baieti,sa le dea [/b] DUMNEZEU sanatate si multa bere
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cartela de la digi

    Quote Originally Posted by gymi
    merge in dragon cam sau in dreambox?
    Merge in Dreambox 100% am vazut acest lucru chiar la unul din domiciliile lui Fanta.Nu ma intrebati ce imagine foloseste sau alte lucruri similare pentru ca nu le cunosc nici eu.Din cate mi s-a spus chiar la intalnirea de la Cluj Fanta a aratat cateva foto cu Digi pe Dream.
    Sigur nu era sharing ci era decodare cu smartcard.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cartela de la digi

    Quote Originally Posted by Sica
    Quote Originally Posted by gymi
    merge in dragon cam sau in dreambox?
    Merge in Dreambox 100% am vazut acest lucru chiar la unul din domiciliile lui Fanta.Nu ma intrebati ce imagine foloseste sau alte lucruri similare pentru ca nu le cunosc nici eu.Din cate mi s-a spus chiar la intalnirea de la Cluj Fanta a aratat cateva foto cu Digi pe Dream.
    Sigur nu era sharing ci era decodare cu smartcard.


    ovex

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default


  12. #12
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,934
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cartela de la digi

    Quote Originally Posted by Sica
    Merge in Dreambox 100% am vazut acest lucru chiar la unul din domiciliile lui Fanta.Nu ma intrebati ce imagine foloseste sau alte lucruri similare pentru ca nu le cunosc nici eu.Din cate mi s-a spus chiar la intalnirea de la Cluj Fanta a aratat cateva foto cu Digi pe Dream.
    Sigur nu era sharing ci era decodare cu smartcard.
    Asa baiete, baga-l in buda pe Fanta...

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Undeva in umbra!
    Posts
    770
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal'tare@

    Daca e offtopic oftopic sa fie !

    -Daca este boxkey se poate edita emu!? (posibil sau nu)
    -Daca este cineva care a reusit chiar tre' sa strigi in gura mare!?!?!?(urat lucru)

    Sal'tare@
    sal'tare de la "mosu"


  14. #14
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,514
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si intr-un topic pe tocmai l-o blocat se lauda ca lui ii mere hss 1120 de nu stiu cate luni fara intrerupere.....

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Undeva in umbra!
    Posts
    770
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal'tare@

    Poate il plimba cu roaba continuu de ii merge



    Sal'tare@
    sal'tare de la "mosu"


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CARTELA DIGI
    By Maidanezu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 6th October 2006, 20:45
  2. Activare cartela digi
    By edygsm in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 25th July 2006, 02:44
  3. Activare Cartela DIGI TV
    By nolf2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th July 2006, 04:41
  4. activare cartela digi
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 11th February 2006, 07:51
  5. Cartela DiGi TV...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 7th September 2005, 08:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top