Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar2 in retea

    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB in retea

    Interesanta chestia asta, sper sa mearga si intr-o retea mai complexa cu un dsl-router central si legat atit prin cablu (de PC-ul cu ProgDVB configurat ca server) cit si laptop cu W-LAN pentru clienti (54).
    Cum configurez pe client adresa serverului? dau adresa PC-ului cu SS2 sau pe cea a routerului? Oricum ma pun pe testat.
    Este oare posibil sa fie folosit ca client in retea si un laptop cu linux?


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am instalat si functioneaza excelent ...de pe calculatorul cu ss2 prin cablu in router si de acolo prin W-LAN pe laptop sau pe alt calculator prin retea cablu. Probleme mai face deocamdata schimbarea canalelor dar ...pentru numai 10minute de munca...e destul si asta
    Chestia cu linux ca client m-ar interesa daca a incercat-o careva....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista undeva acolo o bifa astfel ca remote computer sa poata schimba canalele. Stiu sigur ca eu am facut treaba asta.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    CS
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am facut si eu "figura" asta pentru ca placa mea de baza nu "doreste" SS2 si l-am pus intr-un XP 2000+. Problema este ca NU am gasit nici un mod de a schimba canalele de pe calculatorul meu si am tot cautat. Anyone?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebare:si de unde iau pliginul asta
    k http://www.scaistar.com/tv/progdvb/progdvb_5.htm nu merge vad
    1,1m skystar2 rev 2.3

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar mai fi o chestie. Cum pot stopa imaginea pe calculatorul server pentru ai proteja din resurse? In HowTo scrie de o comanda pe care insa nu am gasit-o . Are careva vreo idee

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. alt dvb 2.0 in retea
    By tase1963 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th February 2006, 16:47
  2. retea
    By cleo in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2005, 19:07
  3. SkyStar2 si retea locala
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2005, 18:57
  4. ss2 in retea
    By eol63 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 19th April 2004, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top