Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: LNB cu flansa

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default LNB cu flansa

    Am un lnb MTI cu 4 iesiri ,cu flansa , vreau sa-l pun la o antena offset . Nu am flansa sau ce trebuie pus la el , nici nu stiu daca se poate pune la offset . Daca am cotele piesei o pot face , problema este ca nu le am , daca este cineva sa ma ajute sa reolv problema ar fi perfect.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei iti dau unul ptru ofset quad si mi-l dai pe cel cu flansa.
    ce scrie pe el quad sau quatro?
    se poate pune la ofset daca i faci rost de flansa dar ai cea mai mare sansa sa se umple cu apa deoarece cele cu flanse sun prevazute sa stea cu capul in jos la antenele parabole.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E destul de greu sa faci treaba asta, dar daca reusesti iti sugerez sa
    blochezi intrarea apei pe feedhorn cu ceva lipici si o folie transparenta, deoarece asa cum zice gogi se va umple de apa.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default lnb

    Problema cu apa in lnb o elimin exact cum am vazut la un lnb SHARP tot ptr antena simetrica , are o folie adeziva intre lnb si flansa (cred ca asa se numeste ). Problema este ca sint pierderi mari la antena offset cu acest lnb si in plus nu se prea poate regla din cauza diametrului prea mare al flansei ,cred ca este si mai lung .
    Am uitat sa ma uit sa vad de care lnb este dar la iesiri scrie : LH LV H/V HH HV sau ceva de genul asta .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda este quatro si iti trebuie un switch separat ptru el
    asa ca daca vrei iti trimit eu unu offset,ca mai am ceva mti,sharp,sau grundig.
    350 kg de scule!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pot sa-ti dau si io unu de ofset cu patru iesiri (SCHWAIGER 0.6db) la schimb.
    Salutare!
    Respect maxim !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai studiez problema . Locatia :Prahova

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cumpar LNB flansa. VAnd antene 1,80m Al.
    By maricmanu in forum Shop
    Replies: 8
    Last Post: 17th October 2007, 19:03
  2. caut lnb cu flansa
    By nirolf in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 24th November 2006, 01:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top