Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Placa SS2 nu are semnal a mai patit cineva?

    Va salut este vorba de satelitul intelsat/thor nu are semnal la canalele DIGI
    dar pe alte canale straine are. De unde provine aceasta problema?
    Si cand pornesc PC-ul si deschid progDVB ca asta il folosesc are semnal si pe DIGI dar dupa vreo 10 minute incepe sa sacadeze dupa care dispare de tot.
    Am pus si cooler ca sa nu fie caldura problema dar degeaba ca nu ajuta cu nimic.
    Placa mea este dintre primele placi aparute pe piata revizia 2.3 am incercat si cu o placa noua rev.2.6 dar tot asa face.

  2. #2
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica LNB-ul !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB-ul este bun deoarece pe receptor extern functioneaza perfect.
    Doar la placa asta nebuna face fite.
    Nu stiu un Skystar pe usb si la asta sunt probleme sau nu?
    Cine are asa ceva?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu sunt probleme mo:P) placile sunt ok atat pci cat si usb.
    nu sunt probleme nici pe satelit:P)
    daca antena e orientata corect si lnb e ok , placa e musai sa marga.
    io te sfatuiesc sa folosesti altdvb 2.0 sau 2.1 cu codecuri x264.
    poate o reinstalare de windows te scapa:P)

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa un timp dispare semnalul sau dispare (se blocheaza) imaginea?
    Incearca pe un semnal necriptat (OTV).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si cu reinstalare de windoes dar degeaba,
    Si pe OTV asa face.
    Deci cate odata ingheata imaginea alte ori dispare si nu mai revine.
    Deja ma dispera total. Teoretic ar trebui sa mearga si cu progDVB, codecuri nu am instalate pe sistem. La filme nu ma uit pe calculator.
    Am un TV Tuner Leadtek dar nici la asta nu i-am instalat nici un codec.
    Cum am mai spus am incercat si cu alta placa si tot asa face.
    Am incercat pana acuma vreo 3 placi diferite dar degeaba.
    Am sa incerc una pe USB sa vad cum se va comporta.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat si cu Altdvb sau Mytheatre? Tot la fel se comporta?

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ai probleme cu placa de baza sau cu sursa. Slotul PCi l-ai schimbat?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal ca are probleme cu placa de baza.
    100% slotul sau chiar sloturile pci sunt pe duca.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o incompatibilitate intre MB si SS2...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect! Placa de baza este buba nu este compatibil cu placa dar nu stiu de ce?
    Este o placa ASUS P5LD2-X/1333 cu un procesor intel Core2Duo E4600.
    Inainte am avut un amarat de Mercuri KOB KT266 cu AMD XP2000 si mergea brici.
    Ma gandesc ca nu functioneaza pt. ca este Intel si nu AMD?
    in orce caz saptamana viitoare imi cumpar alta placa de baza dar odata il incerc cu Skystarul daca merge ok daca nu alta pana ce dau de una care sa-mi satisfaca nevoile.
    Si ca soft Tot ProgDVB il folosesc si voi folosi in continuoare. AltDVB mi se pare complicat si nu am timp pentru configurari si codecuri.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Corect! Placa de baza este buba nu este compatibil cu placa dar nu stiu de ce?
    Este o placa ASUS P5LD2-X/1333 cu un procesor intel Core2Duo E4600.
    Inainte am avut un amarat de Mercuri KOB KT266 cu AMD XP2000 si mergea brici.
    Ma gandesc ca nu functioneaza pt. ca este Intel si nu AMD?
    in orce caz saptamana viitoare imi cumpar alta placa de baza dar odata il incerc cu Skystarul daca merge ok daca nu alta pana ce dau de una care sa-mi satisfaca nevoile.
    Si ca soft Tot ProgDVB il folosesc si voi folosi in continuoare. AltDVB mi se pare complicat si nu am timp pentru configurari si codecuri.
    Uite , aici am tipul placii care merge la mine "brici" si cu SS2 rev.2.3 si 2.6 : http://www.rdi-board.com/showpost.ph...9&postcount=82
    si eventual mai mai citeste pe aici , ce au si ce au patimit altii . Bafta.
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=25591&page=6
    .

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut placi SS2 pe cel putin 5 placi de baza diferite si nu am avut nici o problema pe vreuna.
    A mers perfect atat pe ESS cat si pe Asrock,Asus,Gigabite ...

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    sud
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu aceasi problema de 2 saptamani am tot instalat si windows si toate driverele si mai vechi si ultimul 4.50 si tot nu merge semnal am la receptor dar la ss2 nimic si nu am schimbat configuratia la pc asa o am de 5 ani , scoate tensiuni de 12 v si 18 cind schimb polaritatea dar nu merge .Am suspectat lnb care este chinezesc dar de ce merge la Kaon,de schimbat sloturi nu mai zic poate ia venit sfarsitul.

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e treaba... uneori nu ne iese cum trebuie. Eu m-am chinuit mult cu placa mea si acum zace in suportul sau PCI si mai lucreaza din cand in cand pe skynet. Am si tunat-o putin dupa modelul rusesc si pot sa spun ca in ce priveste downloadul offline nu am probleme.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top