Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?

    Salut.

    Am probleme cu urmatoarea configuratie:
    MB EPOX EP7-KHA, AMD Athlon 1,4GHz, memorie 256 DDRAM 266 MHz, placa video LEADTEK GeForce 2 Pro AGP 4X, monitor "vechitura" Sampo Alphascan 410, placa Skystar1 si TV tuner.
    Sistemul este OK daca nu merge SS1 sau tunerul TV.
    Daca pornesc SS1 sau tunerul, in multe cazuri sistemul se blocheaza in timp ce urmaresc un program (dupa 1/2 ora)
    Am minimizat ProgDVB, nu mai am imagine pe monitor si ies direct de pe Skystar 1 si tot se blocheaza.
    Daca vad ceva de pe unitatea DVD pe TV out a placii video se intampla foarte rar acest fenomen.
    Ce sa schimb in configuratie si in ce ordine ?
    Sa fie o problema de "overlay", de monitor, de placa video, de memorie, de procesor, de placa de baza ?
    Ce resursa a sistemului este la limita ?
    Multumesc pentru raspuns.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa dai detalii?
    1. esti sigur ca asta e modelul de mb? nu e ep7-kxa sau ep8-kha?
    2. ce sistem de operare ai?
    3. Ai ultimele drivere VIA Hyperion (ex 4in1) - presupun ca e vorba de un chipset VIA? La fel pt. video - ai ultimul forceware?
    4. Folosesti sunetul on-board? Daca da - e realtek (alcxxx)?
    5. ce sursa ai?
    6. presupun ca ai verificat irq-urile si nu sunt conflicte.
    7. ce tuner ai?
    8. sa inteleg ca se blocheaza si cand te uiti la filme, dar mai rar?
    9. ai procul fortat? care sunt temperaturile sistemului? voltajele?
    10. ai incercat sa pui memoria in cas3?

    pot fi multe cauze, scuze pt. interogatoriul "inchizitoric"...

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default pt. cosmin

    Am trimis PM.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mi se blocheaza ProgDVB dupa aprox. 15 minute
    By Kroky in forum Placi DVB
    Replies: 26
    Last Post: 17th March 2007, 09:52
  2. De ce se blocheaza AltDVB dupa 40 de secunde ?
    By stavros in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 19th August 2006, 23:39
  3. ss1 blocheaza sistemul
    By minerul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 24th September 2005, 15:27
  4. Sky se blocheaza
    By [email protected] in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2004, 00:22
  5. ss1 blocheaza bootarea
    By FLORIN72 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2003, 21:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top