Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default As avea si eu o prima intrebare...:)

    As avea si eu o prima intrebare...

    ProgD + y**k**e si antena pe Hotbird .. nu reusesc sa decodez o mare parte din payTV.
    Conteaza cat de puternic e " semnalul " pentru decodare? ..sau .e altceva care-mi lipseste )

    athlon XP+2000 / nexus / invacom 0.3 / 80cm / 54N36-5W55

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mai multe detalii: ce programe vezi si ce nu vezi,verifica cheile din softcam sa fie valide.Programele cu 2 in coada nu merg(au mers italienii dar s-a rupt filmul).

  3. #3
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Merci pentru ajutor.. eram in urma cu "***.key"

    Merci pentru ajutor.. eram in urma cu "***.key" .. dar acum s-a rezolvat. Poate totusi un pic de ajutor as mai avea.. la motorizarea antenei. Care ar fi cea mai buna optiune pentru o antena nu mai mare de 1.2..ma refer la firma producatoare de motor diseqc.. H-H...

    Salutari

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ash recomanda un jager da vad ca or diparut .ia un hh strong

  5. #5
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default de unde sa cumpar ..poate din Brasov???

    Sti cumva daca in Brasov exista un magazin specializat pentru asa ceva ma refer la motorizarea antenei, si mai ales, poti te rog sa fi mai detaliat la componentele care imi mai trebuiesc.

    Mentionez ca tot ce am este antena, lnb-ul si pc + nexus.
    Iti multumesc anticipat.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Brasov e Peruvision si David & Kovacs unul pe Str.Lunga celalalt pe B-dul Garii...

    Sunt din Brasov daca ai nevoie de ceva ajutor da un semn Pm sau un Nr de tel.

    Bye
    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  7. #7
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    merci inca o data

    - care ar fi cel mai reusit soft pentru dvb-s si cu ce programel sa merg pentru decodare.
    - care ar fi metoda cea mai isteata de updatare a cheilor

  8. #8
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    merci inca o data

    - care ar fi cel mai reusit soft pentru dvb-s si cu ce programel sa merg pentru decodare.
    - care ar fi metoda cea mai isteata de updatare a cheilor

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Softuri pentru Dvb iti pot recomanda: ProGdvb; MyTheatre; AltDvb; DvbDream etc.
    Toate merg bine, dar fiecare are puncte mai slabe sau mai tari, asa ca ramane sa aleaga fiecare ce-l aranjeaza.
    Toate acestea folosesc cu succes(pana acum cel putin) yankse-ul cu sofcamkey.
    Pentru autoupdate la key poti folosi "Snitch"(pentru key nagra) si "Fenrir" (pentru celelalte).
    Daca cauti cu "Search", vei gasi si link-urile necesare download-ari tuturor acestor softuri si "howto"-uri.
    Trebuie sa si muncesti un pic(MERITA!).
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mormal sunt de acord cu don'fanelcu zicala fara munca nu ai parte de satisfactii asa ca spor la munca si cat mai multe programe decodate

  11. #11
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default de muncit..muncesc:))

    Am inteles ca trebuie muncit dar parca tot mai ai nevoie de cateva indrumari .. pe ici pe colo.. in punctele esentiale

    Am citit despre autoupdate si am downloadat cateva softulete (fen** + yan** + sn**) dar cred ca imi mai lipsesc cateva fisiere.
    --- *. KID
    --- *.SCI
    --- *.PRV (habar nu am la ce folosesc )

    > chiar trebuie renuntat la softcam.key in favoarea unor fisiere orientate pe sistem de codare (nagra.key/Seca.Key/******.Key/Ird-Beta.Key/conax.key)
    > sau eu m-am pierdut in vasta lume a decodarii)

    Multumesc anticipat

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sfatul meu ar sa incepi de la simplu la complex.
    Instaleaza-ti unul dintre programe(te-as sfatui pentru inceput sa folosesti PrgDvb-ul) si baga in plugin, yankse-ul; snitch-ul si fenrir-ul de care ai pomenit, precum si ultimele softcamkey(ex:de la Mach 1), iar dupa ce vei vedea un rezultat concret, incurajator, apuca-te sa umbli la fineturi.
    Intreaba in sectiunea asta si da toate detaliile ca sa poti fi ajutat si nu vei supara pe nimeni.
    Majoritatea asa am inceput.
    Spor la treaba!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  13. #13
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default ok

    Se pare ca totul merge ok in ambele Progdvb + Altdvb....AltDvb de departe cel mai bun .. pacat ca nu merge telecomanda de la Nexus (sau e si aici o .. chestie de finete pe care eu inca nu o am )).

    Am downloadat si copiat ase cum am fost indrumat Fenir+snitch+yankse si ...merge. Acum intrebarea mea este cum as putea sa verific ca decodez tot ce se poate decoda. Mentionez ca sunt pe Hotbird si in statistica programului figureaza nu mai putin de 859 programe drintre care 562 codate.

    Multumesc anticipat

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este foarte complicat.
    Pe lyngsat gasesti lista cu toate canalele si pachetele cu specificatia modului de criptare la fiecare in parte.
    Cu sistemul pe care il ai tu nu poti vedea pe Hotbird decat ce este codat in V*****s1; S**a1; I****o1; N***a1; C***x; TpsCrypt (le poti gasi si in readme-ul din yankse-ul pe care il ai) si cam atat.
    Verifica singur daca vezi tot ce se poate vedea.
    Bafta!
    P.S.
    In mare pot sa-ti spun ca poti vedea: Tps-urile; Multivison-urile; Pachetele poloneze(codate in N***a1).
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  15. #15
    believe
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default de la 0

    Se pare ca totusi ..dupa ce am verificat lista de pe lyngsat... nu am ajuns prea departe.

    Snitch merge brici pentru pachetele poloneze dar in rest ..ai avut dreptate. Nu vad asa de multe pe cat speram.

    Pentru Fenrir poate cineva sa ma ajute cu fisiere extensia KID si SCI. Sau poate exista un site de unde as pute sa le downloadez.

    Multumesc anticipat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Va avea TP 7 (Digi) canale PPV?
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 11th June 2006, 00:27
  2. Mediaset prima and Prima fila channels
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 2005, 00:54
  3. Vom avea Telesport si pe DIGI
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 75
    Last Post: 8th September 2005, 15:05
  4. cum pot avea sky??????
    By mh80cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th September 2005, 12:18
  5. Vom putea avea internet?
    By alecu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 18
    Last Post: 18th March 2005, 22:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top