Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Digiturk

  1. #1
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default Digiturk

    Am observat ca de la o vreme nu mai merg canalele acestui provider pe Cccam,in cazul meu desigur.Au mers foarte bine pana acum o saptamana..si fara sa fac vreo modificare in prio sau providers,nu mai merg.Am vreo 30 de peeri si e cam ciudat ca totusi nu merg.Folosesc Cccam 2.0.9
    Ceva idei?
    Mersi anticipat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    eu in schimb nu mai vad polsat pe gbox..........

  3. #3
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Digiturk!

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Am observat ca de la o vreme nu mai merg canalele acestui provider pe Cccam,in cazul meu desigur.Au mers foarte bine pana acum o saptamana..si fara sa fac vreo modificare in prio sau providers,nu mai merg.Am vreo 30 de peeri si e cam ciudat ca totusi nu merg.Folosesc Cccam 2.0.9
    Ceva idei?
    Mersi anticipat.
    Da, este o modificare undeva, avand in vedere ca circula o sumedenie de liste prio/ignore. Se pare ca anumite provider id-uri sa fie blocate din necunoastere, implicit acestea nu mai ajung sa fie utilizabile si ramane un black screen permanent. La mine erau cativa care aveau digiturk in irdeto2, mergeau pana si HD-urile in irdeto2 si chiar ff bine. Acum e liniste totala, se deschide doar in cryptoworks si atat si numai o parte din canalele acestui provider.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stiu ca digiturk merge pe Kebap card ! asa ca ma indoiesc sa nu fie si in share destul de multe carduri ! mai ales la turci te astepti la orice !
    e posibil sa se fi facut intuneric ! si tocmai voiam sa cumpar unul !


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Am observat ca de la o vreme nu mai merg canalele acestui provider pe Cccam,in cazul meu desigur.Au mers foarte bine pana acum o saptamana..si fara sa fac vreo modificare in prio sau providers,nu mai merg.Am vreo 30 de peeri si e cam ciudat ca totusi nu merg.Folosesc Cccam 2.0.9
    Ceva idei?
    Mersi anticipat.
    merg f.bine in continuare inclusiv Ligtv si Salon 2/3 verifica la providers daca ai carduri ,daca afirmi k nu ai schimbat prioviders list si priority
    Dreambox_82

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parca citisem pe undeva ca nu mai merge cardul kebab in irdecto dar nu sunt sigur ... cel putin la mine nu mai deschide in irdecto numai in cripto... .
    Last edited by stargate99ro; 21st January 2009 at 16:17.

  7. #7
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    stiu ca digiturk merge pe Kebap card ! asa ca ma indoiesc sa nu fie si in share destul de multe carduri ! mai ales la turci te astepti la orice !
    e posibil sa se fi facut intuneric ! si tocmai voiam sa cumpar unul !
    Intrebare!

    Kebap card asta, era in iredeto?

  8. #8
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu a fost vorba despre schimbare de keys care a lasat cateva zile utilizatorii de shaorma cu ochii in soare, dar se pare ca s-a rezolvat.

  9. #9
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Salutare!

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    merg f.bine in continuare inclusiv Ligtv si Salon 2/3 verifica la providers daca ai carduri ,daca afirmi k nu ai schimbat prioviders list si priority
    De mers, merge dar sunt anumite canale ale acestui provider numai in irdeto2, pe acelea este liniste. LIG-TV HD are doua norme de codare, crypto.. cat si irdeto2, la mine nu mai merge desi deschidea linistit in irdeto2.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    Intrebare!

    Kebap card asta, era in iredeto?

    '''''' 2 ! dar deschide in continuare ! am verificat acum ! deci merge Kebap pe digiturk !


  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg ff bine,eu unul nu folosesc prio,uneori am surpriza ca anumite canale/provideri sa nui deschida,cum renunt la prio merg brici!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    De mers, merge dar sunt anumite canale ale acestui provider numai in irdeto2, pe acelea este liniste. LIG-TV HD are doua norme de codare, crypto.. cat si irdeto2, la mine nu mai merge desi deschidea linistit in irdeto2.
    toate canalele de la digiturk au norma dubla de codare.
    Dreambox_82

  13. #13
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Smile sal

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    toate canalele de la digiturk au norma dubla de codare.
    Nu, nu toate!

    Nationalgeo.. HD si MMmax HD sunt only irdeto2!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top