Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default Cel mai bun camd3? si ptr CS...

    Salut prieteni,

    de ceva timp am probleme cu camd3. Nu gasesc nici o versiune care sa mearga bine (fara opriri, agatzari sau alte nebunii). Mentionez ca problema o am numai la CS. Poate putezi sa scrieti ce camd3 folositzi pe ce Image si daca avetzi probleme. Mentionez ca folosesc Kalibo.

    Cu multumiri ptr eventualele raspunsuri,

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am Camd3784 din 27 aug, merge D+ si e OK si in card sharing (stiu de la cineva care foloseste).
    Astea mai noi aparute n-au nimic in plus interesant.
    Poti sa incerci sa folosesti si Mgcamd client camd3 (eu nu am testat ca nu am cum).
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ah si legat de Kalibo, si mie mi se mai bloca chiar foarte des. si nu numai cu camd3.
    Nu o sa-ti zic sa o schimbi pentru ca fiecare are preferintele lui dar Neutrino merge cel mai bine (Rudream in special) - dar daca ai motor trebuie sa folosesti Enigma. Eu acu am Bozkurt da tot se mai blocheaza din cand in cand.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  4. #4
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt cs conteaza destul de mult si pe ce versiune de camd3 este serverul, o versiune identica sau mai apropiata instalata la tine, poate ajuta la o mai buna functionare.
    pe de alta parte ii poti intreba pe colegii de cs daca nu cumva au si ei intreruperi, problema atunci este in alta parte
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am incercat pe un server de camd3 cu versiunea 6 mai multe camd3 versiunea 7 si au mers fara probleme incompabilitaetea este cand vrei sa legi serverele intre ele.atunci camd3 trebuie sa fie exact aceiasi versiune.
    350 kg de scule!

  6. #6
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @maestre gogi

    am aflat ieri ca pe server este 3660. am incercat cu un 3660 si cu altele si tot dupa cateva secventze se opreste ptr o sec dupa care porneste iar...
    mai rau este cand se opreste cu totul... sau cand dupa ce a repornit ramane fara sonor...
    nu stiu nu sunt un nou in materie (este adevarat ca nici specialist nu´s) dar nu stiu unde sa mai ma uit sa prind un camd3 sa mearga ca lumea...
    poate facem aici un tutorial:
    la ce trebuie sa fim atenzi cand schimbam un camd3?
    de ce dupa (cate) o oprire ramane fara sonor? (nu la toate camd3 dar la unele ) de la ucode?

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba img la dbox2 daca din asta ai!,asa cum am vazut in semnatura ta,pune versiunea care citeste si key de nagra si o frige fara probleme.teste facute de mine pe un kalibo care are un catel smecher cu tigara in labute,nu mai stiu exact de cand este img dar o am daca o vrei.
    PS. serverul pe care am fost logat tot pe 3.660 este
    350 kg de scule!

  8. #8
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi

    Am inteles ... 3.660
    Da as dori img.

    Valentino

    P.S Ai PM
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o ai deja in mail
    350 kg de scule!

  10. #10
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi

    merci mult
    ce inseamna camd3 care citeste nagra?
    nu citesc toate?

    merci de raspuns

    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentino
    @gogi

    merci mult
    ce inseamna camd3 care citeste nagra?
    nu citesc toate?

    merci de raspuns

    Valentino
    citesc toate dar nu emuleaza key ptru N2 decat cele recente.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. camd3. intrebare
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 6th June 2006, 04:51
  2. Premiere cu CAMD3 ???
    By mumulusul in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 11th January 2006, 20:24
  3. Camd3 786
    By Unuseroarecare in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 30th August 2005, 13:21
  4. Camd3.787
    By vasilel in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2005, 12:02
  5. NEWS: Camd3 v7.85
    By marian13 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2005, 23:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top