Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default Picture in Picture

    folosesc progdvb, stie careva cum pot deschide mai multe canale deodata in acelasi timp?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    11 Views si nimic?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca altdvb. Acolo ai PIP. Ultima data cand am folosit ProgDVB (acum 4luni) nu exista (poate a aparut intre timp sau nu am stiut eu sa caut).

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cineva mai concludent?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB nu are PIP...iti recomand ALT-DVB! mai e si SkyView.....dar tot AltDVB merita mai mult!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo de PIP nu e unul "adevarat" ca si cand ai avea doua tunere diferite! Poti sa vezi mai multe programe (2 la AltDVB) doar daca ele sunt pe acelasi transponder... Daca sunt si codata iti trebuie calculator puternic...

  7. #7
    Priceput in multe Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Belgravistan,cultivand gaze de sist
    Posts
    431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine va spus ca progdvb nu are pip?
    are de peste 1 an si ceva optiunea asta
    la instalare trebuie bifat si modulul pip
    merge numai pe acelasi transponder
    la programe fta se misca binisor si cu un procesor de 1 giga

    Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ursan2003
    cine va spus ca progdvb nu are pip?
    are de peste 1 an si ceva optiunea asta
    la instalare trebuie bifat si modulul pip
    merge numai pe acelasi transponder
    la programe fta se misca binisor si cu un procesor de 1 giga

    unde bifezi tu la instalare PIP nu are asa ceva...sau e atat de bine ascuns incat nu stie nimeni
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    are pip progdvb exista in module in pipi la device trebuie selectat dar tot alt-dvb e mai bun cu toate observatile de mai sus

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit "pip" la prog dvb.. merge bine

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baeti, dar video broadcast na-ti incercat, e mai cool, tot asa fe face ca si pip doar ca e nevoe si de IP - si vecinii tot vor sa priveasca Multivision la miez de noapte

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cam tot asta e si pip`ul.. doar ca se conecteaza pe 127.0.0.1

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu tot nu inteleg cum merge PIP in ProgDVB....desi sunt fan al acestui program si "l-am sucit pe toate partile" tot nu mi-am dat seama cum e cu PIPul.
    La "Module List" nu are nici un modul referitor la PIP pe care sa-l bifezi...are doar Prog Media Server(home version).
    La Device List am gasit Prog Media Client: PIP(filters mode)....daca il selectez imi dispare semnalul in totalitate....daca ii dau Properties...imi apare Prog Media Client Options(network interface, protocol,etc)....nimic legat de PIP....
    DECI UNDE ESTE PIPul?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu i-am gasit PIP-ul! Gasitorului recompensa, pe bune!

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instalezi progdvb ultima vers, faci 2 copi la program intr-un director unde vrei, downloadezi http://www.dvbsoft.net/download.php?view.579, in prima copie pui broadcast serveru (modulu), care il activzi peurma de la module, in al 2-lea prog dvb dezactivezi toate modulele inafara de epg (asta daca vrei) si pornesti device`u PIP client, dar cel simplu, nu cel de la broadcasting! shi cam atat, vezi ca programele trebuie sa fie pe acelasi TP.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How TO ADD PICTURE IN RDI
    By salman2000 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd July 2006, 08:42
  2. picture card xD
    By liviusky in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 25th March 2006, 21:40
  3. picture in picture
    By dorel_nelu in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 24th January 2006, 16:52
  4. Background Picture
    By sahi in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 14th January 2006, 22:52
  5. PROGDVB 4.48 - PICTURE ADJUSTEMENT
    By tornado in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 3rd March 2005, 10:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top