Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu prind frecventa 12,527 digi tv

    Sunt incepator, asa ca ma scuzati daca vorbesc prostii. Mi-am instalat o antena satelit cu recevier Hyunday de la Digi Tv. Din pacate nu reusesc sa prind frecventa pe care este antena 3 si inca ceva posturi. Interesant este ce pe anumite frecvente am semnal de 98%, iar pe frecventa 12,527 nu am semnal deloc. Aveti idei ce poate fi?
    Antena nu este una de la ei ci este o antena selfsat (www.selfsat.com). Calitatea imaginii la posturile pe care le prind este perfecta. Am incercat sa invart antena si pe frecventa respectiva tot nu se misca nimic . am incercat sa repun setarile fabricantului, tot nimica, i-am dat sa scaneze de 10 ori, tot nimic.

    Mersi

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu un alt LNB, am intalnit multe astfel de cazuri.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa umbli la SR. Il mai scazi cu 50 parca si merge . Faci probe.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca ai si niste mufe RF care nu fac contact ca lumea...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Brrrr View Post
    Sunt incepator, asa ca ma scuzati daca vorbesc prostii. Mi-am instalat o antena satelit cu recevier Hyunday de la Digi Tv. Din pacate nu reusesc sa prind frecventa pe care este antena 3 si inca ceva posturi. Interesant este ce pe anumite frecvente am semnal de 98%, iar pe frecventa 12,527 nu am semnal deloc. Aveti idei ce poate fi?
    Antena nu este una de la ei ci este o antena selfsat (www.selfsat.com). Calitatea imaginii la posturile pe care le prind este perfecta. Am incercat sa invart antena si pe frecventa respectiva tot nu se misca nimic . am incercat sa repun setarile fabricantului, tot nimica, i-am dat sa scaneze de 10 ori, tot nimic.

    Mersi
    Incearca cu alt lnb si receiverul tau,iar daca nu merge,incearca cu alt receiver si lnb-ul tau sau altu si asa iti dai seama care e de vina,mie mi sa intimplat si una si alta.cu un lnb nu aveam semnal pe o frecventa si l-am schimbat,iar acu nu am semnal pe alta frecventa dar acu e din cauza decului.
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default lnb

    1 schimbare lnb 2incearca cu cel vechi si frecventele 12525 12526 12528 12529 poate oscilatorul local din lnb are abateri mai ales la temperaturi scazute!3 in antena el e inclinat pe cistig maxim la 1 west? ora 4-5 il privesti din fata? succes

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceeasi problema si la mine. si nu este doar transponderul asta. mai sunt 2 ale caror frecvente nu le stiu acum. revin. ideea este ca am incercat 0,8 vest cu 3 receptoare: o conserva de 4000c, optibox cx pvr ready si DM-ul meu 500 original din china. aceleasi simptome. ceva sugestii?
    yippie kay ey motherfucker!




  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa scad SR-ul la 27.450 - nimic. am incercat sa schimb 12,525,26,....-nimic. mifele le am verificat si inainte de mai multe ori si - nimic. Am observat insa un fapt interesant, pe frecventa 12,527 la 18V semnal de 98%, la 12,527 cu 14H semnal ioc. Lnb-ul nu il pot schimba pentru ca este incorporat si capsat, vezi www.selfsat.com. Poate reusesc sa merg pana la un prieten in week-end sa incerc receiverul.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SCUZE, AM GRESIT ADRESA DE WEB AL ANTENEI. CEA CORECTA ESTE:
    http://self-sat.com/main.php

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acuma observ ca nici pe 12,563 nu merge.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Brrrr View Post
    Acuma observ ca nici pe 12,563 nu merge.
    nici la mine
    yippie kay ey motherfucker!




  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Brrrr View Post
    ...pe frecventa 12,527 la 18V semnal de 98%, la 12,527 cu 14H semnal ioc.
    Cred ca faci o confuzie intre termenii "Vertical" si "Volt": transponderul 12.527 H are polarizare orizontala, adica 18 Volti (H = horizontal, V = vertical )
    Deci fa o scanare pe 12.527 Horizontal, Polarity 18 Volts (tu spui ca ai semnal 98%) si o sa mearga.
    Si inca ceva: important este acel procent de la Q (quality) si nu de la Level.

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema este ca am dat eu o informatie gresita. Nu am semnal nici pe 18v nici pe 14V. A ramas doar semnalul de la Tp-ul anterior. Nu ii dau de cap de nici un fel

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai ceva chestii wireless prin casa , telefoane ? , se stie ca pot aparea interferente intre acestea si frecvente inalte la satelit .

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa rotesti lnb f putin?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top