Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Dulce in Dbox?

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default Dulce in Dbox?

    Salut.

    Am incercat sa folosesc cardul zaharos in Dbox2 cu cccam 2.0.11, dar nu merge, nu se paote deschide nimic.
    Este cumva ceva cu cutitorul la DBOX2, nu poate citi cardul zaharos?
    Sau poate ceva de la cccam. Sunt ceva loguri unde pot sa fac putin debug.

    Cu stima,
    M-man

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu 2.0.9 ca merge.




  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut Tu ai multicam in Dbox2 ? Cititorul de cartela din Dbox2 este pt. cartile de Premiere

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai.. nu am multicam.
    cardreaderul din el, nu e controlabil software ca si la Dreambox?
    Nici primul nici al doi-lea?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by m-man View Post
    Pai.. nu am multicam.
    cardreaderul din el, nu e controlabil software ca si la Dreambox?
    Nici primul nici al doi-lea?
    Slotul1 original, citeste numai carduri de n3 si nu trimite ecm la clienti.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris-walter
    slot2 la fel?
    E nevoie de multicam si ar trebui sa mearga, nu?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    @chris-walter
    slot2 la fel?
    E nevoie de multicam si ar trebui sa mearga, nu?
    Exact slot2 este gol. Exista multicamuri care stiu aproape toate codarile.
    Eu mi-am montat unul NG.
    Intre timp am trecut pe dream.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top