Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: newcamd6.02

  1. #1

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la probat cineva?merg NDS-urile?
    350 kg de scule!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nds cu newcamcd 6.02!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inseamna ca tot o laba de newcamd este si asta
    350 kg de scule!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    It sucks!N-a mers nicicum sa se conecteze, doar ce stia cu keys.
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Scorpio
    It sucks!N-a mers nicicum sa se conecteze, doar ce stia cu keys.
    Poate ajuta daca cititi readme-ul, in loc sa va plingeti atita ...
    Noua versiune newcamd nu mai are fisierele de initializare in /var/tuxbox/config, ci in /var/tuxbox/config/newcamd

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xx

    Quote Originally Posted by loko
    Quote Originally Posted by Scorpio
    It sucks!N-a mers nicicum sa se conecteze, doar ce stia cu keys.
    Poate ajuta daca cititi readme-ul, in loc sa va plingeti atita ...
    Noua versiune newcamd nu mai are fisierele de initializare in /var/tuxbox/config, ci in /var/tuxbox/config/newcamd
    @Loko , intr-adevar ai dreptate
    Am facut un director in /var/tuxbox/config numit /newcamd, am mutat acolo newcamd.conf si intr-adevar asa merge


    meserie
    dm500

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Loko , intr-adevar ai dreptate
    Am facut un director in /var/tuxbox/config numit /newcamd, am mutat acolo newcamd.conf si intr-adevar asa merge


    Salutare. Mi-am cumparat si eu nu demult un dreambox 500s (alps) si sunt incepator in ale dreamului.Va rog putin ajutor daca este posibil.Ce imagine trebuie folosita?Cum creez un director in /var/tuxbox/config. numit /newcamd?Din teleccomanda, din care butoane?Sau altfel?
    Mentionez ca nu am internet decat la serviciu.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @shaolin
    Vezi aici:
    http://www.********.com/dreambox/
    -------
    Image=Gemini!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru intentie Spaceman, dar tutorialul l-am citit mai demult si chiar mi-a fost de mare ajutor.Mi-am instalat imagine gemini 2.20.Am conectat dreamul la net prin router la serviciu.Mi-am pus newcamd 6.02, camd3.794 si scam 2.5 pentru cartela firecrypt, insa problema mea e alta.Cum creez director in /var/tuxbox/config. numit newcamd pentru a deschide nds?Multumesc anticipat celor care vor si pot sa ma ajute.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Total Commander > F7 New Folder.

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    Total Commander > F7 New Folder.
    Probabil ca inainte tre sa faci telnet pe dream (zic si eu nu dau cu paru )
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Total Commander > F7 New Folder.
    Nu pot conecta dreamul cu calculatorul.Nu am cablu FTP cross-over.Intrebarea era daca pot crea director din telecomanda dreamului si daca da cum anume?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate si din telecomanda
    Acum depinde de spatiul ce mai ai pe dream500 poti sa aduci tot de pe net cu dreamul tuxcomander (totalcomander pt dream)
    Apropo dar daca ai facut download de pe net la newcamd6.02 atunci fisierul se creeaza automat cind faci down la newcamd.conf

    watch tv for free

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intotdeauna o sa te lovesti de aceasta problema ia-ti sau fa-ti un cablu crossover.. o sa ai de bagat chei si o gramada de prostii.. te chinui de pomana cu telecomanda.... si vorba lui FlorinV directorul e deja creeat daca ai instalat automat newcamd6.02 de pe net

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top