Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu sunetul la Atomic

    Oare ce se intampla cu sunetul de la Atomic? Tot la cateva zile e mut.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    T-i se pare ... Asa cum m-i se pare si mie ca GIGI nu face pionerat in DTH in Romania ... In curand ma duc astia la CODLEA ... langa sunt niste SERE ... au nevoie de ajutoare.

    ovex

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum nu e singurul fara sunet. Mai e si canalul de INFO pe care l-au lasat mut, dupa reintroducere

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Romania
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Oricum nu e singurul fara sunet. Mai e si canalul de INFO pe care l-au lasat mut, dupa reintroducere
    rescan ?

    admin

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by admin

    rescan ?

    admin
    Atomicul a revenit ca de obicei, fara rescanare (pentru cat timp oare?).

    INFO e tot mut. Sau doar la mine?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Romania
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, intr-adevar info nu are sunet dar nu cred ca e neaparat o eroare
    ci pur si simplu este mut. Daca nu ma insel avea pe backgorund un radio.
    Probabil ca ocupa mai putina banda asa mai ales ca nu prea sunt imagini
    in miscare si VBR isi face treaba

    admin

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu si cativa vecini de ai mei avem o problema cu sunetul pe digi in general.
    Din 2 in 2 minute aproximativ, pe toate canalele, imi coboara brusc nivele la sunet (cam cu 50 de procente) pentru cateva zeci de secunde, dupa care isi revine la fel de brusc.
    Probleme de la transmisia digi sau incet incet se duc receiverele digi 1160?
    Asta mi se intampla cam de cand am facut upgrade la ultimul soft din 08 August parca.
    Mai sunt si altii care au aceeasi problema?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Atomic TV
    By Johndesim in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th November 2006, 03:35
  2. Atomic tv
    By multysat in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 23rd May 2006, 01:54
  3. Replies: 17
    Last Post: 20th May 2006, 08:40
  4. Atomic, Pax
    By mOBY2 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 20th November 2004, 12:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top