Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spania
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default Pierdere memorie motor?

    Am montat la un amic un motor si nu stiu ce sa fac deoarece pierde memoria pe toti satelitii sa fie de vina receptorul de vina?.Cam la o zi deviaza spre est cu un milimetru pe toti satelitii nu numai de pe unul.Deci nu se pierde din prima.La altul se pierde mai greu cam la o saptamana deviaza dar nu stiu de ce deoarece este foarte bine montata, si am semnal bun pe toti stelitii, dar dupa vreo doua luni cand ma mai duc pe la el nu mai merg decat cativa , cei cu semnal puternic.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda...........fii mai explicit,ce motor are amicul tau si ce fel de receptor foloseste ca sa stim ce sa gindim.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    1. PRIMA data reseteaza motorul.
    - eu personal folosesc an aparat pentru a reseta motorul.
    2. reseteaza si receptorul
    - asta o faci din MENU.
    3. foarte IMPORTANT:
    - DEPINDE DE modelul receptorului
    - RECEPTRUL NU TREBUIE OPRIT DIN TELECOMANDA CIND ANTENA ESTE IN MISCAE pentru ca motorul se poate deconfigura , pierde GRADE , asa cum spui tu
    - SA nu se scoata niciodata mufa din receptor cind motorul este in miscare , sau sa se scoate mufa sa se opresca receptorul dupa are sa se pornesc pe alt satelit.


    NU STIU DACA AM FOST INTELES DAR EU AM AVUT PROBLEME LA FEL CA TINE.
    APROPO :
    MOTOR
    RECEPTOR?

    BAFTA SIRIUS

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce aparat pot sa fac un reset la un motor Stab HH 100 ?

    Am incercat cu DBox2 , Dream500 si cu Stab Mini Pos 02.

    Multumesc

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default reset motor

    CU acesta, eu pe asta il folocsesc.

    67 Euros


    Descripción: DIGISAT III CON PANTALLA LCD
    CARACTERISTICAS:


    Su avanzada tecnología le ha dotado de unas excepcionales prestaciones.
    Muestra toda la información en pantalla (LCD), y además genera comandos DiSEqC y 22 KHz.
    Destaca su utilidad en la puesta en marcha de motores DiSEqC.


    de aici http://www.ciberland.com/indice2.htm



    sirius

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sirius

    Stab Mini Pos 02 nu este tot un fel de ce mi-ai aratat tu?

    http://www.stab-italia.com/rotorsat/rotorsat_mp02.html

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    nu.
    asta de care spun eu e altfel, are un ecran digital unde scrie tot felul de luncruri.
    eu cu asta resetez motoare.
    de multe ori clientul pune limite la motor , poate sterge limitele motorului
    -il poate pune pe 0 zero.

    super aparat si eftin

    sirius

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este posibil chiar motorul sa aiba buton de reset pe el, este un orificiu unde dai reset si gata
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stabul din cite m-am uitat la el nu are asa ceva

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    da.
    este exact la fel ca al meu cu 2 intrari de lnb.


    sirius

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ne-ai precizat inca receptorul si motorul, dar mai ales algoritmul folosit de tine la memorarea pozitiilor satelitilor.
    Nu e totuna sa memorezi pozitiile mergand dintr-un satelit in altul cu memorarea plecand de la "o". Prietenii stiu de ce !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pierdere semnal ss2
    By gutuman in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 12th June 2006, 23:09
  2. Memorie laptop 256 MB
    By nrares in forum Shop
    Replies: 10
    Last Post: 12th October 2005, 22:43
  3. Memorie 64m pt laptop
    By dun in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2005, 23:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top