Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default hensk de pe croteam cred ca a luat-o razna

    apropos, am ajuns sa traiesc si clipa asta, cica pe croteam-sat ar fi aparut softul pentru, tineti-va tare, CARTELA GOLDWAFER, pentru UPC Ungaria e fake de la o posta, Cryptoworks nu are cum sa fie emulat pe asa ceva nici dupa apocalipsa. UPC HU emulator.zip este denumirea fisierului si cuprinde GW Pic. hex, 4,314 k din 17.07.2001, HU UPC2.bin, 2.048 k din 27.08.2005 si Loader.hex, 5770 k din 22.05.2000. sau poate mai stii? )

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu eu UPC schimba cartelele din nou pe unele mult mai sigure tocmai de aceea este posibil ca pt. scurt timp sa apara pt.unele cartele softuri sau chiar emulatoare pt.unele receptoare dar nici chiar asa sa mearga chiar si pe un goldwafer

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti sa fii sigur, de exemplu TPS merge in via2 pe GW sau pe Fun...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kroky,salve,vreau sa te intreb daca ai reparat vreodata un loader de dragon(funn7)? Eu am inca acel Master CRD si nu am reusit inca sa repar un funn7.Se criie cumva acel load hex de reparat cu cipcatul?
    Mersi.

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kroky, mi-e greu sa cred ca sistemul crypto mege pe goldcard, asta ar fi culmea culmilor, si asta din cauza ca pana la aparitia pentacard nu s-a putut sparge din cauza nu exista suport hardware pentru emulare, exceptand mosc-urile. goldcard erau pe piata de aproape 10 ani si pana acum daca permitea suportul hardware puteau sa il emuleze pe el fara probleme. nu trebuie comparat viacces cu crypo, sunt doua sisteme total diferite. acum se aude ca iar vor schimba cardurile, daca va pica si emulatorul de pe penta... astalavista, baby. cand am vazut goldcard, m-au apucat nostalgiile, am scos decodorul d2mac de la naftalina si numai ce am vazut pe Tv3+ Academia de Politie 1. bun film, tot ce se facea inainte de 90 mi-a placut mai mult decat ce e acum.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    UK
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: hensk de pe croteam cred ca a luat-o razna

    Quote Originally Posted by niros
    apropos, am ajuns sa traiesc si clipa asta, cica pe croteam-sat ar fi aparut softul pentru, tineti-va tare, CARTELA GOLDWAFER, pentru UPC Ungaria e fake de la o posta, Cryptoworks nu are cum sa fie emulat pe asa ceva nici dupa apocalipsa. UPC HU emulator.zip este denumirea fisierului si cuprinde GW Pic. hex, 4,314 k din 17.07.2001, HU UPC2.bin, 2.048 k din 27.08.2005 si Loader.hex, 5770 k din 22.05.2000. sau poate mai stii? )
    Receiver-ele de UPC nu merg nici pe programele FTA fara cartela de crypto in slot de aceea trebuie scris un emulator de crypto pe gold sau pe fun cu care se "pacaleste"receptorul. Chestia e veche de la aparitia crypto-ului dar ce vedeti voi e varianta pt receiverele noi de UPC seria4(se pare). Asteptam cu interes aparitia blocker-ului pt acelasi tip de receiver.
    O seara buna tuturor.
    jocher

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si tot pe croat am mai vazut: RO-PMCT_2005_09_10 .zip
    NEW PMCT
    Ce naiba mai este si asta? l-am deschis si este ciudatica faza..nu prea am curaj sa-l incarc.
    Thanks!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @the the,stai cuminte,sunt aici pe forum citiva,nu dau nume,se stiu ei,care ,pun numai chestii dubioase pe uploaduri si care fac numai sa strice (sau nu fac nimic)Am mai gasit si eu ceva asemanator .

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]

    Da jos de pe net "repair.hex" ... este un fisier mic care se scrie in FLASH, inainte de a pune programmerul in phoenix la 6.00 MHz si de a te conecta cu DRAGON LOADERUL pentru PREDATOR.

    Eu de fiecare data cand pun un PREDATOR nou, dau full erase la card, scriu la loc repair.hex si totul este OKE.

    ovex

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    maine-poimaine apare DIGI TV pe cartele sim de CONNEX GO!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    maine-poimaine apare DIGI TV pe cartele sim de CONNEX GO!
    Pe Connex nu mere, doar pe alea de Orange.

  12. #12
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    Quote Originally Posted by AirBoy
    maine-poimaine apare DIGI TV pe cartele sim de CONNEX GO!
    Pe Connex nu mere, doar pe alea de Orange.

    a , da , parca @tylk facuse teste
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ovex,nu am phoenix,lucrez cu un master crd ,cred ca asa voi proceda cum ai spus si tu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CROTEAM !!!
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 30
    Last Post: 17th September 2006, 03:13
  2. Nu pot sa cred????????
    By fanetty in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 26th January 2006, 06:37
  3. Ati luat-o razna ?
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 10th December 2005, 15:36
  4. Cum o ia razna SRT-V50 (voodoo!)
    By k-mel in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 25th October 2005, 00:51
  5. Lucrurile au luat-o usor razna!
    By nicky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 10th April 2005, 18:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top