Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Receptie prog rom pe sirius

    Salut! Am pus antena pe SIRIUS si ni pot sa prinf RAdio 21 sau Atomic. De fapt nici unul romanesc. Eu am skystar 1. A venit un prieten cu PC -ul lui pe care avea ss2 si care prindea acasa posturile astea romanesti si l-a pus la antena mea. La el merge .Antena mea e mai mare. Care sa fie motivul?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil sa nu ai transponderele respective bagate in lista. Daca folosesti ProgDVB vezi ca e un fisier .ini cu transpondere si bagale acolo.

  3. #3
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Nu stiu ce sa cred. Am copiat astea de la PC ul prietenului. Le am in lista dar tot nu merg. Are legatura cu faptul ca am ss1?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa si tu scanare manuala a transponderului si dupa aia daca nu merge mai vedem. Si da mai multe amanunte.

  5. #5
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Nu merge nici manual. Spune-mi ce detalii sa-ti dau?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica ce soft folosesti, cand ai facut reactualizarea *ini pt transpondere. Fa o scanare pe 12697 V 14685 si este imposibil sa nu mearga. (parerea mea).

  7. #7
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Folosesc ProgDVB 4.36. De chestia cu ini nu stiu. Spune-mi . te rog de unde actualizez fisierul asta? Da-mi o adresa pe net. Multumesc!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Progrme pe Sirius

    La o scanare manuala programele romanesti nu apar.Este nevoie sa introduci tu manual VPID si APID. Acum le le am aici la birou, dar cand ajung acasa o sa ti le trimit. Cred ca le gasesti si pe internet.
    Acum, cum faci chestia asta manual: clic drepta pe program, alege proprieteti canal si acolo o sa vezi tu ferestrele unde introduci frecventa, polaritatea si VPIS si APID. (Asta in progdvb).

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Prog ro

    Cauta aici pt frecvente si PID.

    http://www.lyngsat.com/sirius.shtml

  11. #11
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Va multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc din nou.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    www.satcodx.com
    a fost odata din pacate shi eu eram fan .acuma nu updateaza listele cu lunile (am muscato pe sirius cu viasat 3 shi viasat explorer care apreu alandala pe satco dx.iar sdx-urile is shi mai de kkt alea is mai vechi ca bunica

    acuma king of sat e de baza.mai ales ca salveaza transponderii in fishiere ini direct, nu mai trebuie convertite din sdx in ini

  13. #13
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: Progrme pe Sirius

    Quote Originally Posted by ltn
    La o scanare manuala programele romanesti nu apar.Este nevoie sa introduci tu manual VPID si APID. Acum le le am aici la birou, dar cand ajung acasa o sa ti le trimit. Cred ca le gasesti si pe internet.
    Acum, cum faci chestia asta manual: clic drepta pe program, alege proprieteti canal si acolo o sa vezi tu ferestrele unde introduci frecventa, polaritatea si VPIS si APID. (Asta in progdvb).
    gresesti amarnic. programele sigur ca apar cum sa nu apara. doar tv sport nu apare, in rest si programele tv si radio apar.

    @adi1

    si eu am patzit o chestie exact ca si tine. bun eu nu am SS1, insa am un WinTV Nova-S care foloseste acelasi chipset ca si SS1 (respective un Philip nu stiu alte cifre). Nu stiu daca tuneru o fi la fel insa si la mine se intampla acelasi lucru cu pachetu realitatea, adica semnal 0 si habar nu am de ce. Doar cu aplicatia placii se vede realitatea & co. La scanarea cu aplicatia originala sa cam chinuit un pic pana sa faca look pe semnal pe transponderu respectiv. Cu MT si ProgDVB nu am gasit nici o modalitate de rezolvare.
    De testat am testat cu MT si ProgDVB, LNB Twin MTI si un Duron la 1200 (oricum nu cred ca, conteaza procesorul).

    Parea mea e ca polaca e de vina sau poate progdvb desi poate alti ne pot spune cu ss1 daca le merge.

    P.S. Nici cu canalele gasite nu face nimic, respectiv semanlul tot 0 ramane.

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu nexus,o am de curind si prea multa experienta nu am,problema
    cu importul de liste se pare ca este generala cu prog dvb desi frecventele
    apar programele nu se vad.solutia pe care am gasit-o eu este scanarea
    transponderului.ceea ce nu pot eu intelege este de ce daca import o lista actuala in momentul in care citesc lista transponderilor gasesc frecvente
    cu simbolrate vechi.poate ma lumineaza si pe mine cineva,mercic,nirolf

  15. #15
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    S-a rezolvat. Am luat fisierele *.ini de pe king of sat si le-am copiat in /transponders.
    Thanks onyx!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme Receptie Sirius
    By scary in forum RDI - Satelit
    Replies: 18
    Last Post: 11th June 2005, 16:47
  2. SIRIUS 4 inclocuieste Sirius 2+3 !
    By LAURI in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2005, 10:07
  3. ss2 cu prog dvb CPU 100%
    By alex2861 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th December 2004, 02:30
  4. New! Prog DVB 4.40.6
    By yo7cjf in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 22nd July 2004, 20:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top