Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default camd3 791-merge Cabo!

    Enjoy!
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  2. #2
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    Nu stiu sincer cum va merg masinile insa a mea cu newcamd 6.0 si 6.1 pe toate img ce le am cu key de prin iulie-august merge cabo fara sa ma ating de el.

    Sincer nustiu de ce va legati la cap daca nu va doare!

    Sal'[email protected]

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si in plus 3791 are un bug imens, cand e pornit dreamul nu se conecteaza la serverele din camd3.servers doar daca ii dai un restart din blue panel (gemini). Versiunile anterioare nu au problema asta.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu nici un camd nu merge Mediapark !
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dap, problema asta cu camd3-ul am remarcat-o si eu (mai nasol: au mai lansat 2 versiuni si imi pare ca e la fel).
    Dar, din pacate, cu Newcamd nu mai merge Cabo pe pitic (altminteri au avut si altii aceeasi problema).Acuma, cu key noi, merge si cu Newcamd,inainte la mine era intuneric pe Cabo.
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cabo merge bine mersi pe pitic cu Newcamd 5.8 la fel si Sky-urile. Ce draq le tot schimbati, nu stiu.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    Cabo merge bine mersi pe pitic cu Newcamd 5.8 la fel si Sky-urile. Ce draq le tot schimbati, nu stiu.

    ....cum adica merg Sky-urile ?

  8. #8
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vatanasiu, merg la cei care dispun de cs.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...a! ...ok, asa da! Merci.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se pare ca merge din nou Cabo ...
    By SCR in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 19th May 2006, 08:41
  2. Cabo pe MR/MRV merge?
    By clader in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 18th February 2006, 12:37
  3. Va mai merge CABO ? .... la mine pe DM 500 a picat !!!!
    By demnitarul in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 3rd November 2005, 19:40
  4. Merge la cineva CABO pe DM 500 ?
    By demnitarul in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 31st October 2005, 13:22
  5. Tv Cabo Mai merge???
    By scary in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 21st August 2005, 13:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top